Atatreningsutstyr Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Atatreningsutstyr

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Stephania
Jeg har nylig kjøpt treningsutstyr fra Atatreningsutstyr og jeg må si at jeg er veldig imponert over denne virksomheten. Produkter ble levert raskt til meg, noe som tyder på god kundesupport. Jeg v...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  AtaTreningsUtstyr - En fantastisk opplevelse!

  Jeg har nylig kjøpt treningsutstyr fra Atatreningsutstyr og jeg må si at jeg er veldig imponert over denne virksomheten. Produkter ble levert raskt til meg, noe som tyder på god kundesupport. Jeg var også imponert over det store utvalget av ulike produkter de har å tilby. Det beste med å handle fra Atatreningsutstyr var deres kundevennlige nettside, hvor jeg enkelt kunne finne frem til de produktene jeg ønsket å bestille. Navigeringen på siden var intuitiv og brukervennlig. Dette tror jeg passer helt ypperlig for enhver nybegynner eller hardcore fitnessentusiast som ønsker seg et stort utvalg og gode priser. Jeg ville absolutt anbefalt Atatreningsutstyr til alle som vil trene hjemme eller i studioet sitt, enten du er erfaren eller nybegynner innen trening. Du kan stole på at dette firmaet leverer varene dine raskt og effektivt slik at du kan få mest mulig ut av din fysiske helse!


Andre så også på