YourSurprise Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

YourSurprise

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

F
Fatima
Jeg hadde akkurat en flott opplevelse med YourSurprise. Det var så lett å bestille og få levert mine personlige gaver til familie og venner på forskjellige steder i Norge. Valget av unike, personl...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Enkleste gavekjøp noensinne med YoutSurprise

  Jeg hadde akkurat en flott opplevelse med YourSurprise. Det var så lett å bestille og få levert mine personlige gaver til familie og venner på forskjellige steder i Norge. Valget av unike, personlige gaver gjorde at jeg kunne lyse opp dagen til alle mine kjære med et spesielt preg. Jeg elsket muligheten for å velge bilde eller tekst som skulle legges til hver gave, inkludert de fine begerne jeg kjøpte! Leveringstiden var kortere enn forventet, og kundeservicen ga meg all detaljert informasjon om fremdrift på en samvittighetsfull måte. Kort sagt ,alt var førsteklasses fra start til slutt! Jeg anbefaler virkelig å sjekke ut YourSurprise hvis du vil ha noe unikt og spesielt som gave til noen… eller rett og slett deg selv!


Andre så også på