YourSurprise

Alle anmeldelser

YourSurprise

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

YourSurprise

Hva kjøper man egentlig i gave til en som har alt? Det kan være svært vanskelig å finne en gave til noen som egentlig har alt de trenger. Noe som stadig blir mer populært er personlige og egendesignet gaver tilpasset til den personen som skal få den. Det finnes i dag en rekke nettbutikker som fokuserer på spesielle og personliggjorte gaver. YourSurprise er en av disse nettbutikkene, og her på denne siden hjelper vi deg med å finne ut om dette er en butikk som passer for deg ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av denne butikken!

Om YourSurprise
YourSurprise er et selskap med fokus på salg av gaver og overraskelser over nett. Selskapet ble opprinnelig etablert i Nederland i 2005. Siden starten, da selskapet bare hadde et lite sortiment og et loft som kontor og varelager, har de vokst til å i dag inneholde et bredt sortiment innen sitt segment. I dag er de også tilgjengelig i 10 forskjellige land og har mottatt diverse priser for sin e-handelsbedrift. Selskapets visjon er å levere gaver som gjør øyeblikk og anledninger ekstra spesielle både for deg og de du er glad i. 

Produkter og tjenester av YourSurprise
Hos YourSurprise finner du et bredt utvalg av produkter i ulike kategorier som er spesielt egnet som gaver eller overraskelser. Dette inkluderer blant annet krus med eget fotoprint, glass med gravering, sjokolader, dekorasjoner, klær, vesker og annet tilbehør som enten har et ferdigdesignet print eller som du kan få laget med ditt eget design. Dette gjør at du kan gi noen en svært personlig gave. Sortimentet består av mer enn 1500 ulike produkter og varene blir også sendt i dekorerte innpakninger slik at de er klare til å gis bort så snart du mottar de. For å holde deg oppdatert på nettbutikken gjeldende tilbud og kampanjer kan du melde deg på nyhetsbrevet deres, og det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din dersom du bestemmer deg for å handle fra dette selskapet. Alle prisene på nettsiden er inkludert merverdiavgift, men da varene sendes fra utlandet kan det komme ekstra tillegsavgifter for toll som må dekkes av mottaker. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard tilbyr YourSurprise også betaling via PayPal og Klarna, der sistnevnte også gir deg mulighet for faktura, delbetaling og utsettelse av betalingen. 

Kompliment, klager og tips om YourSurprise
Har du overrasket noen med en gave fra YourSurprise? Eller har du noen andre erfaringer med dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse. Vi ønsker å hjelpe deg og alle våre lesere med å finne frem til de beste og mest pålitelige forhandlerne på nett! Si gjerne litt om produktet du mottok (stod det til forventningene?), leveringstiden (ble forespeilet leveringstid holdt?), servicen eller annen informasjon du tror kan være verdifull for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken.