4 selskaper

Gavebutikker

ReviewsBird

Gavebutikker

Enten det er en bursdag, et bryllup eller en annen fest på gang: Som gjest selvfølgelig en fin og verdsatt gave. Ved å gi en verdsatt gave gjør du ikke bare andre glade, men du sørger også for å ha en god tone med mottakeren om de liker gaven din. Gaver finnes i alle former og størrelser og det er mange bedrifter og butikker som selger den perfekte gaven.

Små bedrifter som tar kundenes synspunkt er kundefokuserte. Dette betyr at de har kunden i tankene når de utvikler sine produkter og tjenester. Markedsførere gjør det også enklere eller mer praktisk for kunder å bestille. Kunder må være fornøyde med sine kjøpsbeslutninger, ellers kan de begynne å kjøpe konkurransedyktige produkter. Derfor prøver bedriftseiere å gi alle kunder en positiv handle- eller kjøpsopplevelse.

Produktutvalg

En kundefokusert strategi inkluderer produkter som kundene ønsker. Produkttilbud inkluderer også funksjoner, størrelser, stiler, dufter, smaker og andre aspekter ved produktene da kundene ofte har forskjellige preferanser. Bedrifter må vite hvordan de skal identifisere nøkkelkunder og segmenter for å være kundefokusert, ifølge "Business Knowledge Source" på nettet. Noen kunder vil kanskje ha produkter av høyere kvalitet. Andre kan være mer prissensitive. Markedsførere må bestemme akseptable prisklasser for kunder som er prissensitive. Små bedrifter gjennomfører ofte kundeundersøkelser for å fastslå både produkt- og prispreferanser blant kundene.

Annonsering

Små bedrifter må også ta hensyn til kundens synspunkt når de annonserer. De må levere de relevante meldingene for å få interessen deres og oppmuntre dem til å kjøpe produktene deres. Markedsførere må også vite hvilke typer publikasjoner kundene leser for å nå dem. Ikke alle kunder er individuelle forbrukere. Bedrifter er også kunder som kjøper ulike tjenester. Og bedriftseiere og ledere leser forskjellige typer publikasjoner. For eksempel kan forbrukere av forbrukerprodukter lese profesjonelle publikasjoner som "Advertising Age" og "Businessweek".