Viator - Et Tripadvisor-selskap Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Viator - Et Tripadvisor-selskap

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carlotta Brakus
Jeg har nylig benyttet meg av Viator for å bestille en dagstur i utlandet, og jeg må si at opplevelsen var ingenting annet enn positiv. Siden tilbyr en rekke turer og aktiviteter over hele verden, ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk brukeropplevelse hos Viator - Et TripAdvisor-selskap

  Jeg har nylig benyttet meg av Viator for å bestille en dagstur i utlandet, og jeg må si at opplevelsen var ingenting annet enn positiv. Siden tilbyr en rekke turer og aktiviteter over hele verden, så det var veldig enkelt å finne flere alternativer som passet mine preferanser. Når jeg først hadde valgt ut min tur, var bestillingsprosessen veldig rask og sømløs. Jeg fikk all informasjonen jeg trengte om turen på nettsiden, inkludert detaljer som hentested/-tidspunkt og hva slags klær man bør ha på seg under turen. På selve dagen for turen ankom guiden presis til oppmøtestedet vårt ettersom vi ble informert fra Viator sin side via epost om endelig møtetidspunkt selv etter den første bekreftelsen av bookingen tidligere på nettstedspanelet slik at ingen misforståelser kunne inntreffe rundt møteplass eller -tid. Guidene tok oss med på en flott dagstur hvor vi fikk se mange fantastiske severdigheter mens de ga interessant bakgrunnsinformasjon om stedene. Alt i alt kan jeg uten tvil anbefale Viator sine tjenester entydig grunnet deres god organisering, gode kommunikasjon med kundene både 1) ved online registreringsskjema- interaksjoner samt senere gjennom e-postkontakter sistnevnte gir deg nødvendige instruksjoner rundt møtetide/ sted osv., informativt personell/informative guider hjelpsomme representanter erbjud om dette skulle behövas och suverän kvalitet/tidsbruk undervegs . Det vil garantert bli mitt første valg igjen neste gang jeg planlegger reise!


Andre så også på