Expondo

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 10
Pris 8
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Expondo

Hvert yrke er unikt på sin måte. Så også, verktøyene og dingsene som kreves for hver jobb er forskjellige, og noen ganger spesifikke for disse jobbene. Den beste måten å få mest mulig ut av det du driver med er å få det beste av verktøy og utstyr som gjør arbeidet enkelt. Hvis det fantes en butikk på nettet som lot deg få alle arbeidsverktøyene du trenger uansett hva du gjør, ville du foretrukket å handle hos dem? Hvis du svarte ja, kan det være lurt å prøve Expondo. Denne virksomheten er en som hevder å tilby alt det profesjonelle utstyret som trengs for nesten alle yrker, inkludert matlaging. Selv om det er usannsynlig at jobben din er en nyoppdaget en i en bransje som ikke er så populær, er det en sjanse for at spesifikke moderne verktøy som brukes i din bransje kan være skremmende. Expondo hevder å lagerføre selv verktøyene som er vanskelige å finne. For å finne ut om arbeidsverktøyene du trenger kan kjøpes fra denne butikken, og om produktene de tilbyr er av god kvalitet, vennligst les ærlige anmeldelser av Expondo fra andre som har prøvd dem før.

Om Expondo

Expondo er en virksomhet som hevder å være en av de ledende markedsplassene for å finne profesjonelt utstyr i det meste av Europa. Denne virksomheten hevder å støtte sine kunder innen områder som faglært håndverk og håndverk, samt matservering med et utvalg av mer enn 3000 etterspurte produkter og tjenester som møter de ulike arbeidsbehovene til eksperter. Det finnes forskjellig utstyr til forskjellige priser og av forskjellige kvaliteter som du kan kjøpe fra varehuset eller til og med på nettet. Enten det du ønsker er utstyr for matlaging, sveising, sport og andre yrker, er det beste stedet å kjøpe det en butikk som har et rykte for å selge kun produkter av topp kvalitet. Det er mange butikker på nett som fokuserer på spesifikt utstyr, og noen ganger blir det en utfordring å få tak i alle verktøyene du ønsker, spesielt hvis du handler til ulike formål. Expondo ønsker å være en butikk som tilbyr produkter til mange anledninger.

Produkter og tjenester fra Expondo

Expondo selger cateringutstyr og annet arbeidsutstyr inkludert slaktereutstyr, kommersielt matlagingsutstyr, kommersielle matvarmere, kommersielle kjøkkenutstyr, kjøkkenutstyr, hotellutstyr, kjøleutstyr, mobilt cateringutstyr, takeaway-utstyr, rustfrie stålmøbler, batterier, luftverktøy, avløp rengjøringsverktøy, anleggsmaskiner, garasjeporter, garasjeutstyr, håndverktøy, elektroverktøy, hageverktøy, kjøretøytilbehør, vakuumpakkemaskin, vinsjer, wirestripere, verkstedutstyr, verkstedpresser, sveisere og mer. De tilbyr leveringstjenester. Expondo jobber med å utvikle seg, og har som mål å tilfredstille sine kunder. Ved spørsmål kan du kontakte deres kundeservice.

Komplimenter, klager og tips for Expondo

Har du prøvd å kjøpe noe av utstyret som selges av denne forhandleren før? Hvis du har, vennligst del din erfaring med oss ​​ved å legge igjen en uavhengig anmeldelse Expondo her. Husk å dele tips og forslag du måtte ha hvis du tror det vil være gunstig for denne virksomheten i fremtiden. Hvis andre tenker på å kjøpe utstyr fra denne virksomheten, vil de sannsynligvis være på utkikk etter tilbakemeldinger fra tidligere kunder som deg. Legg igjen nyttig tilbakemelding her!

Informasjon

Köpenicker Straße 54
10179 Berlin
Köpenicker Straße 54
Tyskland
info@expondo.com

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

C
Crona 8 måneder
8
Jeg har nylig handlet på Expondo og jeg må si at jeg er mer enn fornøyd med min opplevelse. De hadde et stort utvalg av produkter til gode priser, perfekt for restaurant-, industri- og håndv...

Alle anmeldelser ( 1 )

Proffutstyr hos Expondo - Min personlige erfaring

Jeg har nylig handlet på Expondo og jeg må si at jeg er mer enn fornøyd med min opplevelse. De hadde et stort utvalg av produkter til gode priser, perfekt for restaurant-, industri- og håndverksbransjen. Jeg fant alt jeg trengte uten problemer på nettsiden deres. Jeg setter stor pris på at de har fokus på kvalitet, og alle produktene jeg kjøpte levde absolutt opp til mine forventninger. Leveringen var også veldig rask, noe som gjorde hele prosessen smidig og enkel. En annen ting som imponerte meg var kundeservicen deres. Da jeg hadde noen spørsmål angående en av produktene før bestillingen, var det lett å få svar fra deres hjelpsomme kundeservice teamet over telefon. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Expondo til andre som leter etter høykvalitetsprodukter til rimelige priser for sin bedrift eller hobbyprosjekter!

C
Crona 8 måneder
Bestille
6
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
8
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse