MeningsTorget Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

MeningsTorget

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

M
Marjolaine
Jeg har nylig prøvd MeningsTorget og jeg må si at jeg er strålende fornøyd med min erfaring. Jeg ble oppmuntret av muligheten for å gi min mening på nettet gjennom en betalt undersøkelse, og dette ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fornøyelig opplevelse med MeningsTorget

  Jeg har nylig prøvd MeningsTorget og jeg må si at jeg er strålende fornøyd med min erfaring. Jeg ble oppmuntret av muligheten for å gi min mening på nettet gjennom en betalt undersøkelse, og dette var akkurat hva jeg fikk. MeningsTorget er svært brukervennlig, og registreringen tok kun noen få minutter. Etter det etterspørres personlige interesser som brukes til å sende relevante undersøkelser. Det overrasket meg hvor mange ulike typer undersøkelser som finnes her - fra økonomi til helse - alle var godt organisert. Det beste med MeningsTorget er poengsystemet. Jeg tjente noen poeng etter hver fullførte undersøkelse. Disse kan enten veksles inn i gavekort eller doneres til veldedighet, noe som gir en god følelse av å bidra til samfunnet. Alt i alt vil jeg anbefale MeningsTorget for hvem som helst som ønsker å dele sine meninger på forskjellige temaer mens du tjener belønninger ved siden av!


Andre så også på