Memira

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 8
Levering 10

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Memira

En grundig gjennomgang av Memira

Memira er en klinikk som spesialiserer seg på synskorrigerende operasjoner, som øyelaser og linsebytte. De har over 30 års erfaring innen synskorreksjon og har utført over 500.000 operasjoner. Med 66 klinikker i Norge, Sverige, Danmark og Nederland er de en av de ledende aktørene innen bransjen.

Det som skiller Memira fra andre klinikker er deres fokus på trygghet og kvalitet. De har de mest erfarne kirurgene og benytter seg av moderne utstyr og metoder for å sikre en trygg og effektiv behandling. Memira sier nei til 1 av 5 pasienter for å sikre at de kun behandler de som har gode forutsetninger for en vellykket operasjon.

Som en av de mest erfarne klinikkene i bransjen kan man føle seg trygg i hendene til Memira. De har utviklet seg til å bli en av de største og mest pålitelige aktørene, og deres høye volum av operasjoner gjør at de kan opprettholde en høy kvalitet på behandlingen.

En kundeopplevelse utenom det vanlige

En av tingene som virkelig skiller Memira fra konkurrentene er deres kundeopplevelse. Fra det øyeblikket du tar kontakt med dem til du har gjennomført operasjonen, er du i gode hender. De legger stor vekt på å gi deg personlig oppfølging og sørge for at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Det hele starter med en grundig undersøkelse der en spesialutdannet optiker måler synsfeilen din og gjennomfører andre nødvendige målinger. Deretter vil du få en grundig gjennomgang av resultatene og hvilken metode som passer best for deg og dine øyne. Hvis du er egnet for behandling, vil du få time til operasjon hvor du også vil bli undersøkt av en kirurg.

Etter operasjonen følger Memira opp med deg etter én dag, én uke, tre måneder og ett år for å sikre at alt går som det skal. Du vil også få tilgang til en døgntelefon hvor du kan kontakte dem hvis du har spørsmål eller trenger hjelp.

Et liv uten briller og linser

Å bli kvitt briller og linser er en drøm for mange, og Memira kan hjelpe deg med å oppnå dette. Ved å ta en grundig undersøkelse hos deres spesialister vil du få svar på om øyelaser eller linsebytte kan gjøre deg linse- og brillefri. Uansett om du er under 45 år og har store synsfeil, over 45 år med alderssyn eller et sted midt i mellom, har Memira en løsning som passer for deg.

Som Iman Meskini, en kjent skuespiller og foredragsholder, sier: "Det er deilig å slippe å ta av og på linser hele tiden. Jeg anbefaler øyelaser til alle som er avhengig av briller og linser." Å høre slike historier fra fornøyde kunder som har opplevd de positive effektene av behandlingen kan være svært inspirerende og motiverende.

Kontakt Memira og få en gratis undersøkelse

Dersom du ønsker å komme i gang med din reise mot et liv uten briller og linser, kan du bestille en gratis undersøkelse hos Memira. De vil gjennomføre en grundig undersøkelse av dine øyne og gi deg all nødvendig informasjon om hvilken behandling som passer best for deg.

Så hvorfor ikke ta det første skrittet mot å oppnå godt syn og bestille en undersøkelse hos Memira? Du vil bli møtt med profesjonalitet, trygghet og en kundeopplevelse utenom det vanlige. Bestill din undersøkelse i dag og se hvordan Memira kan hjelpe deg med å frigjøre deg fra briller og linser!

Husk å legge igjen en anmeldelse på ReviewsBird etter at du har gjennomført behandlingen hos Memira. Vi vil gjerne høre om din opplevelse og hvordan Memira har hjulpet deg med å oppnå godt syn!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

R
Rebecca Lakin 1 år siden
9.5
Jeg har nylig besøkt Memira for en øyeoperasjon, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min erfaring der. Fra start til slutt var alle ansatte profesjonelle, vennlige og informative om prose...

Alle anmeldelser ( 1 )

Utmerket service ved Memira

Jeg har nylig besøkt Memira for en øyeoperasjon, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min erfaring der. Fra start til slutt var alle ansatte profesjonelle, vennlige og informative om prosessen. Etter å ha kontaktet dem for informasjon og prising fikk jeg umiddelbart time hos en optiker som undersøkte synet mitt grundig og ga meg all relevant informasjon om ulike muligheter for operasjonen. Deretter hadde jeg konsultasjon med kirurgen hvor alt ble nøye gjennomgått på nytt før selve operasjonsdagen. På selve dagen ble jeg godt tatt vare på av sykepleiere, kirurger og teknikere som alle sammen sørget for at jeg følte meg trygg og komfortabel under hele inngrepet. Alt gikk raskt og smertefritt - etter operasjonen fikk jeg også god oppfølging av kirurgene når det gjaldt etterbehandlingen. Alt i alt vil jeg si at Memira leverte alt hva de lovet fra begynnelsen: øyelaser-operasjon utført av erfarne spesialister i et høyteknologisk miljø med toppmoderne utstyr til eieren overkommelig pris – Jeg skulle ønske andre bedrifter ville lære noe av hvordan Memira driver sin virksomhet!

R
Rebecca Lakin 1 år siden
10
Bestille
10
Service
8
Pris
10
Levering
9.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!