Memira Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Memira

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rebecca Lakin
Jeg har nylig besøkt Memira for en øyeoperasjon, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min erfaring der. Fra start til slutt var alle ansatte profesjonelle, vennlige og informative om prosessen. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Utmerket service ved Memira

  Jeg har nylig besøkt Memira for en øyeoperasjon, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min erfaring der. Fra start til slutt var alle ansatte profesjonelle, vennlige og informative om prosessen. Etter å ha kontaktet dem for informasjon og prising fikk jeg umiddelbart time hos en optiker som undersøkte synet mitt grundig og ga meg all relevant informasjon om ulike muligheter for operasjonen. Deretter hadde jeg konsultasjon med kirurgen hvor alt ble nøye gjennomgått på nytt før selve operasjonsdagen. På selve dagen ble jeg godt tatt vare på av sykepleiere, kirurger og teknikere som alle sammen sørget for at jeg følte meg trygg og komfortabel under hele inngrepet. Alt gikk raskt og smertefritt - etter operasjonen fikk jeg også god oppfølging av kirurgene når det gjaldt etterbehandlingen. Alt i alt vil jeg si at Memira leverte alt hva de lovet fra begynnelsen: øyelaser-operasjon utført av erfarne spesialister i et høyteknologisk miljø med toppmoderne utstyr til eieren overkommelig pris – Jeg skulle ønske andre bedrifter ville lære noe av hvordan Memira driver sin virksomhet!


Andre så også på