Fabel Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Fabel

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

A
Alexandrea Hayes
Jeg har nylig prøvd Fabel, og jeg er imponert over deres tjeneste for lydbøker. Jeg fikk en 4 ukers gratis prøveperiode på abonnementet deres, og det var så lett å komme i gang med lyttingen til tu...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positive anmeldelsen

  Jeg har nylig prøvd Fabel, og jeg er imponert over deres tjeneste for lydbøker. Jeg fikk en 4 ukers gratis prøveperiode på abonnementet deres, og det var så lett å komme i gang med lyttingen til tusenvis av bøker rett på mobilen min. Abonnementsprisen starter fra kun 89 kr/mnd, noe som jeg syns er svært rimelig for all underholdningen man får tilgang til. Det jeg likte spesielt godt ved Fabel var hvor enkelt det var å finne og velge ut hvilken bok jeg ønsket å høre på. Pluss at når jeg satte den på pause eller stoppet midlertidig kunne jeg fortsette fra samme sted senere uten problemer! Lydkvaliteten var også veldig tydelig selv om ikke alle bøkene hadde blitt innlest like bra. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Fabel-abonnementet til alle som elsker å lese (eller høre på) bøker men kanskje mangler tid eller motivasjon ettersom dette gjorde hverdagen min både mer interessant og berikende!


Andre så også på