Fabel

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 8
Levering 10

Totalt

9.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Fabel

Anmeldelse av Fabel

Fabel er en fantastisk plattform for lydbøker som gir deg tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobiltelefonen din. Med et bredt utvalg av sjangre og titler, kan du finne lydbøker som passer for enhver smak og interesse. Enten du er ute etter spenning og krim, kjærlighet og romantikk eller kunnskap og fakta, vil du finne det du leter etter i Fabels omfattende bibliotek.

Fabel tilbyr flere forskjellige abonnementsalternativer som passer til ulike lyttevaner. Du kan velge mellom Fabel Én Bok, Fabel Basis, Fabel Familie og Fabel Familie Pluss, avhengig av hvor mange lydbøker du ønsker å lytte til samtidig og om du ønsker tilgang til lydbøker for barn og ungdom. Med Fabel Én Bok-abonnementet får du én ny valgfri lydbok i måneden, mens Fabel Basis gir deg ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbøker.

Det beste med Fabel er at du kan prøve tjenesten gratis i 4 uker. Dette gir deg muligheten til å utforske biblioteket og finne ut om Fabel passer for deg. Og med en bindingstid på bare 4 uker, kan du enkelt avslutte abonnementet hvis det ikke lever opp til forventningene dine.

En annen flott funksjon med Fabel er at du kan lage flere profiler. Dette gjør det enkelt å dele abonnementet med familie og venner. Hver profil kan lytte samtidig, slik at alle kan nyte lydbøkene de liker, når de vil.

Fabel tilbyr også lydbøker på engelsk, slik at du kan utvide ditt språklige repertoar og utforske nye historier på et annet språk.

"En lydbok er som en god venn som snakker til deg." - George R.R. Martin

Opplev lyttegleden med Fabel

Fabel er en moteplattform for lydbøker som gir deg tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobiltelefonen din. Uansett om du skal på en lang kjøretur, trene på treningssenteret eller bare slappe av hjemme, kan du alltid ha en god bok med deg. Lytteopplevelsen er enkel og intuitiv, og du kan enkelt bla gjennom biblioteket og finne lydbøker som passer for deg.

Med Fabel-appen kan du lytte til lydbøker når som helst og hvor som helst. Du kan laste ned lydbøkene og lytte til dem offline, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dårlig nettverkstilkobling når du er på farten. Og med en app som er kompatibel med både iOS og Android, kan alle ha glede av Fabel uansett hvilken enhet de bruker.

Oppsummering

Fabel er den ultimate plattformen for lydbøker som gir deg tilgang til tusenvis av titler innen en rekke sjangre og kategorier. Med et bredt utvalg av abonnementsalternativer og en gratis prøveperiode på 4 uker, er det enkelt å komme i gang med Fabel og oppleve gleden av å lytte til fantastiske historier. Uansett om du er en erfaren lydbokentusiast eller er nysgjerrig på å prøve noe nytt, vil Fabel imponere deg med sitt omfattende bibliotek og brukervennlighet. Så hvorfor ikke prøve Fabel i dag og oppleve en verden av lytteglede?

Har du prøvd Fabel? Vi vil gjerne høre hva du synes! Legg igjen en anmeldelse på vår nettsted ReviewsBird og del dine erfaringer med andre lydbokelskere. Vi ser frem til å høre fra deg!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

A
Alexandrea Hayes 1 år siden
9.5
Jeg har nylig prøvd Fabel, og jeg er imponert over deres tjeneste for lydbøker. Jeg fikk en 4 ukers gratis prøveperiode på abonnementet deres, og det var så lett å komme i gang med lyttingen...

Alle anmeldelser ( 1 )

Positive anmeldelsen

Jeg har nylig prøvd Fabel, og jeg er imponert over deres tjeneste for lydbøker. Jeg fikk en 4 ukers gratis prøveperiode på abonnementet deres, og det var så lett å komme i gang med lyttingen til tusenvis av bøker rett på mobilen min. Abonnementsprisen starter fra kun 89 kr/mnd, noe som jeg syns er svært rimelig for all underholdningen man får tilgang til. Det jeg likte spesielt godt ved Fabel var hvor enkelt det var å finne og velge ut hvilken bok jeg ønsket å høre på. Pluss at når jeg satte den på pause eller stoppet midlertidig kunne jeg fortsette fra samme sted senere uten problemer! Lydkvaliteten var også veldig tydelig selv om ikke alle bøkene hadde blitt innlest like bra. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Fabel-abonnementet til alle som elsker å lese (eller høre på) bøker men kanskje mangler tid eller motivasjon ettersom dette gjorde hverdagen min både mer interessant og berikende!

A
Alexandrea Hayes 1 år siden
Bestille
10
Service
10
Pris
8
Levering
10
Totalt
9.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!