Memmo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Memmo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

P
Paige Bailey
Jeg har akkurat fått en personlig videohilsen fra favoritt-kjendisen min via Memmo og jeg er overveldet av opplevelsen! Jeg var litt skeptisk til å begynne med, men hele prosessen med bestillingen ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Personlig Video-hilser fra Kjendiser Med Memmo

  Jeg har akkurat fått en personlig videohilsen fra favoritt-kjendisen min via Memmo og jeg er overveldet av opplevelsen! Jeg var litt skeptisk til å begynne med, men hele prosessen med bestillingen var så enkel og intuitiv. Deres utvalg av kjendiser å velge mellom er også fantastisk. Jeg brukte ikke mer enn et par minutter på å fullføre betalingen før den personlige videohilsenen ble levert til meg på mindre enn 24 timer. Og når jeg så meldingene fra min favorittkjendis som sendte direkte hilsener til meg i profilen min, fikk jeg nesten tårer i øynene! Kvaliteten på videoene var klar og tydelig selv på mobiltelefonen, noe som gjorde det enda bedre at jeg kunne se dem hvor som helst og når som helst. Hele Memmo-teamet fortjener virkelig kudos for denne innovative tjenesten der de lar fans komme nærmere sine idoler - dette vil ha stor betydning for mange mennesker der ute! Overall, anbefaler jeg absolutt Memmo!


Andre så også på