Travelstuff Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Travelstuff

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Helene
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Travelstuff.no! Som en person som reiser mye, var jeg veldig begeistret for å finne Nordens største nettbutikk av denne typen. Fra det øyeblikket ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske produkter for eventyrreisende

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med å handle på Travelstuff.no! Som en person som reiser mye, var jeg veldig begeistret for å finne Nordens største nettbutikk av denne typen. Fra det øyeblikket jeg kom inn på nettsiden, ble jeg imponert over utvalget og kvaliteten på produktene. Det tok meg ikke lang tid før jeg fant alt jeg trengte til min neste tur – fra passetui og pakkeposer til universalplugg og reiseadapter. Jeg satte pris på at hver artikkel hadde detaljerte beskrivelser sammen med råd om hvordan man kan bruke dem best mulig mens man er ute og reiser. Bestillingen gikk smidig gjennom hele prosessen, siden nettsiden hadde alle nødvendige funksjoner for å gjøre shoppingmoro hendig og effektivt. Leveringstiden var også imponerende kort, sånn at pakkene mine ankom i perfekt stand innen få dager etter kjøpet. Totalt sett var min erfaring med Travelstuff helt utmerket! Jeg vil definitivt fortsette å bruke deres tjenester når det kommer til alt vedrørende mine fremtidige turer i verden!


Andre så også på