Neatsvor Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Neatsvor

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Steuber
Jeg har nylig kjøpt robotstøvsugeren fra Neatsvor og mitt inntrykk er udelte positivt. Roboten er utrolig intelligent - den planlegger effektivt ruten gjennom huset for å rengjøre hver eneste krok,...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Neatsvor Roboststovsurgeren: En Intelligent Løsning For Hjemme-rengjoring

  Jeg har nylig kjøpt robotstøvsugeren fra Neatsvor og mitt inntrykk er udelte positivt. Roboten er utrolig intelligent - den planlegger effektivt ruten gjennom huset for å rengjøre hver eneste krok, og navigerer seg ubesværet rundt hindringer slik som møbler og tepper. Støvsugerens sugeevne overrasket meg veldig positivt, og etter sin første rengjøringsrunde var det tydelig at Neatsvor hadde tatt opp alt støvet på gulvet i hele leiligheten min. En annen funksjon jeg vil trekke frem er 'intelligent ladning'. Når batteriet til støvsugeren begynner å gå tomt sender den seg selv tilbake til laderen for opplading før den fortsetter der den slapp når batteriet akkurat har fått nok strøm igjen. Jeg synes også det er verdt å nevne at produktet virker robust bygget, av høy kvalitet og med en stilren design som passer inn i ethvert moderne hjemmemiljø. Alt i alt så mener jeg dette produktet fra Neatsvor leverer på alle punkter; både hva gjelder teknologi, ytelse, brukervennlighet samt solid-utseendet. Jeg kan absolutt anbefale denne robot-stovsugeren videre!


Andre så også på