Hydroprot

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 10

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Hydroprot

Som noen som ønsker å leve et sunt liv leter du alltid etter det som kan hjelpe deg å få det beste ut av deg selv. Hva ville det ta deg å gå ett skritt fremover? Hva vil hjelpe deg å presse kroppen din ikke bare til det ytterste, men til å nå nye grenser? Det er viktig at du er mer bevisst på ernæringen din. Du kan følge diettplaner, ta vitaminer som du burde, og proteintilskuddene dine er også viktige. Det er forskjellige butikker du kan besøke online og offline for å finne slike tilskudd. En du kanskje er villig til å prøve er hydroprot. Hydroprot selger tilskudd fra fisk, men er denne butikken så god som de hevder? Hvis du er interessert i å sjekke ut denne butikken, oppfordrer vi deg til å lese kundeanmeldelser for å få en følelse uten kontakt med tjenestene deres. Å overse anmeldelser betyr at du velger å gå i blinde, og det kan føre til uønskede overraskelser til slutt.

Om hydroprot

Hydroprot selger tilskudd som er utvunnet av laks. De hevder dette tilskuddet er viktig for helsen, og at det kan hjelpe deg oppnå mange ulike fordeler. Fiskeproteinene i Hydroprot kommer fra leie norsk fiskekjøtt, ikke fra bein og innvoller. Fiskeproteiene er hydrolyserte, noe som betyr at det er enklere og mer effektivt mot kroppen enn du spiser vanlig fisk. Hydroprot hevder at de har årets ingredienser i vektkontroll fordi lakseproteinet som brukes i Hydroprot har vunnet den europeiske helsekostprisen «Årets ingredienser» innen kategorien vektkontroll. En placebo-kontrollert studie fra 2016 var nok en del av grunnen til dette. Studien viste at lakseprotein-hydrolysat kan være et viktig virkemiddel for en langsiktig bekjempelse av fedme, og dermed redusere BMI i en befolkning som stadig blir mer overvektig. Med et proteininnhold som ligger på rundt 94% er Hydroprot et svært rent proteintilskudd. Årsaken til at Hydroprot har så høyt proteininnhold er at det utelukkende er laget av fiskekjøtt. De bruker avskjær fra laksefileter. De legger vekt på at de ikke inkluderer fiskebein, brusk og innvoller som en del andre aktører benytter seg av. Proteinet i Hydroprot er også hydrolysert, som betyr at det taes mer effektivt og raskere opp av kroppen enn om du spiser vanlig fisk.

Tjenester og produkter av Hydroprot

Hydroprot hevder at et jevnlig inntak av fisk forebygger livsstilssykdommer og styrker helsen på sikt. Norske myndigheter anbefaler økt inntak av sjømat. Med Hydroprot sine tabletter får du i deg tilskudd av fisk hver dag. HydroProt har en døgndose på 4 tabletter som til sammen inneholder 3000 mg fiskeproteinhydrolysat. Hydroprot har sittet utspring fra forskning ved Universitetet i Bergen og Haukeland Universitetssykehus, hvor de hevder at resultater blant annet viser at folk som har høyt fiskeinntak har færre livsstilssykdommer. De legger vekt på Hydrolyserte fiskeproteiner og Hydrolyse. Hydrolyse er splittelse ved bruk av vann, og er metoden de hevder å nytte for å trekke ut næringsrike proteiner fra laksekjøttet. Hydrolyserte lakseproteiner er enklere for kroppen å ta til seg enn andre proteiner fordi hydrolyseprosessen ligner vår egen fordøyelsesprosess i tarmen. Kroppen opplever laksehydrolysatene som «ferdigfordøyde». Dermed bruker tarmene kortere tid på å bryte ned proteinene og ta de opp i kroppen. På hydroprot sin nettside kan du bestille deres produkter.

Erfaringer med Hydroprot

Er du eller har du vært kunde hos Hydroprot tidligere? Hva synest du? Fortell i en kundeanmeldelse!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

G
Gulgowski 1 år siden
8.5
Jeg har nylig prøvd Hydroprot og jeg må si at jeg er imponert over hvor bra produktet virker. Jeg har tidligere slitt med helseproblemer, men nå som jeg har gått over til å bruke Hydroprot i...

Alle anmeldelser ( 1 )

Bekjemp Livsstilsykdommer Med Smart Proteiner - Min Erfaring Med Hydroprot

Jeg har nylig prøvd Hydroprot og jeg må si at jeg er imponert over hvor bra produktet virker. Jeg har tidligere slitt med helseproblemer, men nå som jeg har gått over til å bruke Hydroprot i min daglige diett har jeg følt meg mye bedre. Det er ikke hver dag man finner et produkt som faktisk fungerer så godt som dette. Det beste av alt? Det smaker også veldig godt! Så det kan være enkelt å inkludere i måltidene mine. Jeg vil absolutt anbefale Hydroprot til hvem som helst som ønsker å forbedre sin generelle helse og livsstil. Tilbyr et høykvalitets-fiskeprotein, noe mange av oss kanskje mangler eller trenger mer av i kostholdet vårt!

G
Gulgowski 1 år siden
Bestille
6
Service
8
Pris
10
Levering
10
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse