Climbing247.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Climbing247.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

V
Von
Jeg kjøpte nylig en del klatreutstyr fra Climbing247.no, og jeg må si at opplevelsen var veldig positiv. Nettsiden deres er oversiktlig og enkel å navigere, med et bredt utvalg av produkter relater...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Karakteristikker: Oversiktlig nettside, bredt utvalg av produkter relatert til turgåing/friluftsliv/klyving, engasjerte ansatte med solid kunnskap om sporten. Tittel: En fantastisk handleopplevelse hos Climbing247.no

  Jeg kjøpte nylig en del klatreutstyr fra Climbing247.no, og jeg må si at opplevelsen var veldig positiv. Nettsiden deres er oversiktlig og enkel å navigere, med et bredt utvalg av produkter relatert til klatring og friluftsliv. Det som virkelig skiller Climbing247.no fra andre nettbutikker er deres lidenskap for klatring. Det er tydelig at de ansatte har god kunnskap om sporten og ønsker å hjelpe sine kunder til å velge det rette utstyret. Jeg følte meg trygg på at jeg fikk gode anbefalinger for produktene jeg kjøpte. Leveransen var rask, og alt utstyret ble levert i god stand uten noen skader. Fri frakt uansett ordreverdi gjorde også handelen mer overkommelig økonomisk sett. Generelt sett vil jeg anbefale Climbing247.no til alle som søker etter høykvalitets klatreutstyr kombinert med ekspertise og personlig service på nettet.


Andre så også på