Climbing247.no

Alle anmeldelser

Climbing247.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo AliExpress
AliExpress

Selv om det fortsatt er vanlig å handle i fysiske butikker, kan vi ikke legge skjul på at det er mye lettere å handle via nett. D...

Logo Dresslily
Dresslily

Man kan alltids behøve noe nytt til garderoben. Det trenger ikke nødvendigvis å være fra Gucci, men noe fint skader ikke....

Logo Birk Sport
Birk Sport

Er det noe nordmenn er så er det det at vi er aktive. Kanskje ikke i akkurat like stor grad som tidligere, men om si sammenligner oss med res...

Logo ChicMe
ChicMe

Det er alltid gøy og spennende når man kjøper seg noe nytt å ta på seg. Det er ikke sånn at det nødven...

Climbing247.no

Det føles som om det er vanskeligere å være aktiv i hverdagen. Det er så mye annet å man er opptatt med og transport i dag er så lett. Så man glemmer, og kanskje undervurderer, hvor viktig det er å være aktiv. Men heldigvis så er nordmenn generelt dyktige på dette, og holder kroppen i gang. Uansett om det er sommer eller vinter for den del. Og da er butikker som Climbing247.no gode å ha, da de gir deg alt du behøver, og har mye erfaring i bransjen. Det er en ganske god kombinasjon, og noe som mange tydeligvis setter pris på. Er det noe som interesserer deg? Ta gjerne en titt på vår anmeldelse og se på hva vår informasjon kan hjelpe deg med.

Hva du bør vite om Climbing247.no
Dette er i aller største grad en nordisk butikk, og det er jo ganske passende. Folk i Norden liker å gå på turer og være ute i naturen, og de liker også å klatre. Derfor er en slik butikk ganske fornuftig, tross alt. Ikke at det er den eneste som finnes i sin bransje, men det er et veldig godt alternativ i hvert fall. Så er det også en bedrift som har holdt på siden 2003, så vi kan rimeligvis anta at de virkelig vet hva de driver med, og at den typen av erfaring for deg som kunde er veldig verdifull. De har kontor i Norge hvor du kan ta kontakt med dem, på deres adresse i Oslo, men selve selskapet er fra Sverige.

Når du handler der kan du også forvente å bli behandlet bra, med fri frakt på kjøp over 1000 kroner, og det er ingen ekstra avgifter eller tillegg når du kjøper der. Så det er totalt sett en veldig god butikk for handel, noe de har bevist gjennom årene.

Hva du kan kjøpe
Det ligger litt i navnet, og naturligvis er det sånn at de fokuserer på deg som liker å klatre. Det ser man på produktutvalget, hvor klatring som sådan er deres hovedkategori. Det er mye fint og produkter av høy kvalitet en kan finne der, men de selger mer enn dette faktisk. De har kategorier for Sko, klær, utstyr, aktivitet og de har en outlet som sannsynligvis frister? Det er mye interessant i butikken, hvor prisene også går hånd i hånd med kvaliteten. Det er ikke noe som er for dyrt der, og det er alltids mulig å finne billigere varianter.

Vi anbefaler deg rett og slett til å ta en titt om klatring er noe du er interessert i. Er du et aktivt menneske så er Climbing247.no en fin butikk for handel, og det er generelt en god butikk for den aktive personen. Om det er deg, så tar du en titt!
Har du handlet hos Climbing247.no og har noe du vil fortelle? Gjør gjerne det i kontaktskjemaet, og se om dine erfaringer kan hjelpe våre andre lesere. Det er noe vi håper på i hvert fall.