Backpackinglight Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Backpackinglight

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sienna Bechtelar
Jeg har nettopp hatt en utmerket opplevelse med Backpackinglight.no. Jeg var på jakt etter lett turutstyr og et telt som var enkelt å bære med seg, og jeg fant alt jeg trengte hos dette selskapet. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk handleopplevelse hos Backpackinglight.no

  Jeg har nettopp hatt en utmerket opplevelse med Backpackinglight.no. Jeg var på jakt etter lett turutstyr og et telt som var enkelt å bære med seg, og jeg fant alt jeg trengte hos dette selskapet. Det første jeg la merke til var hvor oversiktlig og brukervennlig nettsiden deres er. Det gjorde det enkelt for meg å finne det riktige produktet for mine behov. Og når jeg først hadde bestemt meg, gikk kjøpsprosessen smidig og problemfritt - fra start til slutt. Jeg må også nevne at frakten av varene mine var både rask og gratis siden kjøpet mitt kom over 1000 kroner. Og hvis noe skulle ha gått galt eller hvis jeg ikke følte meg fornøyd med produktene mine, kunne jeg få returnert dem uten ekstra kostnad takket være den fleksible returpolitikken. Jeg vil definitivt anbefale Backpackinglight.no til alle som leter etter kvalitets turutstyr!


Andre så også på