2 selskaper

Sammenligningssider

...

  Sammenligningssider

  Sammenlign lån og vilkår fra forskjellige banker og finansinstitusjoner. Sammenlign banker og lån for å se hvor du finner de billigste lånene er en selvfølge for de fleste. Dette kan gjøres på ulike nettsider og kan være en god måte å finne det beste selskapet med de laveste rentene og de beste vilkårene, men gir disse nettsidene egentlig den beste informasjonen? Hvor pålitelige og pålitelige er disse nettstedene?

  En kredittlinje fungerer annerledes enn et lån. Når en låntaker er godkjent for en kredittgrense, gir banken eller banken dem en fastsatt kredittgrense som personen kan bruke igjen og igjen, helt eller delvis. Dette gjør det til en roterende kredittgrense, noe som gjør det til et mye mer fleksibelt låneverktøy. I motsetning til lån, kan kredittgrenser brukes til alle formål - fra daglige kjøp til spesielle behov som reiser, mindre oppussing eller tilbakebetaling av høyrentegjeld.

  En persons kredittgrense fungerer omtrent som et kredittkort og i noen tilfeller som en sjekk regnskap. Som et kredittkort kan enkeltpersoner få tilgang til disse midlene når de trenger dem, så lenge kontoen er oppdatert og kreditt fortsatt er tilgjengelig. Så hvis du har en kredittgrense med en grense på $10 000, kan du bruke deler av eller hele den til det du trenger. Hvis du har en saldo på $5 000, kan du fortsatt bruke de resterende $5 000 når som helst. Hvis du betaler $5 000 i rabatt, kan du få tilgang til hele $10 000 igjen. Kredittlinjer har en tendens til å ha høyere renter, lavere dollarbeløp og mindre minimumsbetalingsbeløp enn lån. Betalinger kreves månedlig og består av både hovedstol og renter.I tillegg påvirker kredittgrenser vanligvis forbrukerkredittrapporter og kredittscore mye raskere og mer betydelig. Renteakkumulering begynner først når du foretar et kjøp eller tar ut kontanter mot kredittgrensen.


  Sammenligningssider

  For å finne ut om disse nettstedene virkelig er påliteligeanmeldelser fra andre brukere. Har du noen personlige erfaringer? Del dine synspunkter og skriv en anmeldelse her hos oss! Dette er en usikret kredittlinje. Som et usikret lån, er det ingen sikkerhet for å sikre denne kreditten. Som sådan krever disse at låntakeren har en høyere kredittscore. Personlige kredittlinjer kommer vanligvis med en lavere kredittgrense og høyere renter. De fleste banker utsteder denne kreditten til låntakere på ubestemt tid.1

  Business

  Credit Disse kredittlinjene brukes av selskaper etter behov. Banken eller banken tar hensyn til selskapets markedsverdi og lønnsomhet samt risiko. En bedriftskredittgrense kan være sikret eller usikret basert på hvor mye kreditt som etterspørres, og rentene har en tendens til å være variable.6

  Home equity line of credit (HELOC)

  Home equity lines of credit (HELOC) er sikrede kredittfasiliteter som primært støttes av markedsverdien av boligen din. En HELOC tar også hensyn til hvor mye du skylder på låntakerens boliglån. Kredittgrensen for de fleste HELOC-er kan være så høy som 80 % av boligens markedsverdi minus beløpet du fortsatt skylder på boliglånet ditt. De fleste HELOC-er kommer med en bestemt tegneperiode - vanligvis opptil 10 år. I løpet av denne tiden kan låntakeren bruke, betale og gjenbruke midlene om og om igjen. Fordi de er sikret, kan du forvente å betale lavere renter for en HELOC enn du ville betale for en personlig kredittlinje.

  Må lån sikres med sikkerhet?

  Lån kan enten være sikret eller usikret. Usikrede lån er ikke dekket av noen sikkerhet, så de er vanligvis for lavere beløp og med høyere renter. (Lån med sikkerhet er dekket av sikkerhet - for eksempel huset eller bilen som lånet brukes til å kjøpe). Sikkerheten gjør at det er mer tillit.

  Hva er ulempene med en kredittgrense?

  Selv om kredittlinjer kan brukes om og om igjen som kredittkort, har de en tendens til å ha høyere renter og lavere dollarbeløp. Et lån er et ikke-revolverende kredittprodukt, så det kan ikke brukes som kredittkort. Fordi det er et engangsbeløp, kan den utsatte kreditten ikke brukes om og om igjen. Forbrukslån og kreditt er en finansieringsform som gjør det mulig å kjøpe dyre varer som du ikke kan betale kontant for i dag. Banker, kredittforeninger og långivere på nettet er kilden til de fleste forbrukslån og kreditt, selv om familie og venner også kan være långivere. Lånene og kreditten kommer i mange former, alt fra noe så enkelt som et kredittkort til mer komplekse lån som boliglån, billån og studielån.