0 selskaper

Boliglån

ReviewsBird

Boliglån

Når du tar opp et boliglån, kan det være vanskelig å finne all informasjonen du trenger for å få det beste lånet. Det er viktig at banken kan gi deg tilstrekkelige råd slik at du vet hvilke vilkår som gjelder og slik at du unngår for høye renter. Når du kjøper din første boligkan det være forvirrende med all informasjonen du trenger for å sette deg inn i, og det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvilken bank som passer for deg. Hvordan unngå høye lånekostnader? Hvordan får du et boliglån og hvordan vet du egentlig at du får de beste lånevilkårene?

Boliglån er lån distribuert av banker, kredittforeninger og online långivere for å gjøre det mulig for forbrukere å kjøpe bolig. Et boliglån er knyttet til boligen din, noe som gjør at du risikerer tvangsauksjon dersom du faller etter med månedlige innbetalinger. Boliglån har blant de laveste rentene av alle lån fordi de regnes som sikrede lån.Selv om det av og til tilbys lån med variabel rente, foretrekker de fleste boligkjøpere fastrentelån, som var på sitt laveste nivå i slutten av 2021, men kryper opp igjen ettersom Federal Reserve øker lånekostnadene.

Vanlige lånebetingelser: 15 og 30 år

APR renteområde: Så lavt som 5,33 % og så høyt som 6,4 %

Kredittscorekrav: Jo høyere kredittscore, jo lavere rente betaler du. Generelt liker långivere en minimumsscore på 660 eller bedre, men du kan kvalifisere for et FHA-lån med en poengsum på bare 500.