0 selskaper

Boliglån

...

  Boliglån

  Når du tar opp et boliglån, kan det være vanskelig å finne all informasjonen du trenger for å få det beste lånet. Det er viktig at banken kan gi deg tilstrekkelige råd slik at du vet hvilke vilkår som gjelder og slik at du unngår for høye renter. Når du kjøper din første boligkan det være forvirrende med all informasjonen du trenger for å sette deg inn i, og det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvilken bank som passer for deg. Hvordan unngå høye lånekostnader? Hvordan får du et boliglån og hvordan vet du egentlig at du får de beste lånevilkårene?

  Boliglån er lån distribuert av banker, kredittforeninger og online långivere for å gjøre det mulig for forbrukere å kjøpe bolig. Et boliglån er knyttet til boligen din, noe som gjør at du risikerer tvangsauksjon dersom du faller etter med månedlige innbetalinger. Boliglån har blant de laveste rentene av alle lån fordi de regnes som sikrede lån.Selv om det av og til tilbys lån med variabel rente, foretrekker de fleste boligkjøpere fastrentelån, som var på sitt laveste nivå i slutten av 2021, men kryper opp igjen ettersom Federal Reserve øker lånekostnadene.

  Vanlige lånebetingelser: 15 og 30 år

  APR renteområde: Så lavt som 5,33 % og så høyt som 6,4 %

  Kredittscorekrav: Jo høyere kredittscore, jo lavere rente betaler du. Generelt liker långivere en minimumsscore på 660 eller bedre, men du kan kvalifisere for et FHA-lån med en poengsum på bare 500.


  Boliglån

  Å sammenligne banker og selskaper som tilbyr boliglån er en veldig god måte å finne all informasjonen du trenger. Å bli kjent med andres erfaringer med de respektive bankene vil hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen når du skal velge bank. Her hos oss finner du anmeldelser fra andre som også har tatt opp boliglån og som deler sine erfaringer. Har du noen meninger og tanker om et spesielt selskap hvor du har tatt opp boliglån? Del dine synspunkter her med oss ​​og hjelp andre med å finne det beste lånet!

  Boliglån

  Hvis du har egenkapital i hjemmet ditt - huset er mer verdt enn du skylder det - kan du låne mot den egenkapitalen for å betale for store prosjekter. Boliglån er flotte for å pusse opp huset, konsolidere kredittkortgjeld, store medisinske regninger, betale ned studielån og mange andre verdifulle prosjekter. Boliglån og boliglån (HELOC) bruker låntakers bolig som sikkerhet, så rentene er betydelig lavere enn det du betaler på kredittkort. Den største forskjellen mellom egenkapital og HELOCs er at et boliglån er et engangsbeløp; har fast rente og det forventes månedlige utbetalinger fortløpende. En HELOC er en kredittramme for 15-30 år. Den har variable priser og tilbyr en fleksibel betalingsplan.

  Vanlige lånebetingelser: 5-10 år for boliglån; 15-30 år for HELOCs

  APR renteområde: 3,29 % -11,99 %

  Kredittscorekrav: 660

  Sikkerhetskrav: boligen fungerer som sikkerhet

  Ballonglån

  Et ballonglån er et lån der låntakeren har svært lav eller ingen boliglån. månedlige utbetalinger for en kort periode, men er da pålagt å betale saldoen i et engangsbeløp. Dette er et lån med ekstremt høy risiko. Det kan være strukturert slik at låntakeren ikke betaler noen renter eller foretar betalinger i en kort periode, men på slutten av denne perioden må foreta en "ballongbetaling" som dekker det akkumulerte beløpet av hovedstol og renter. Den eneste grunnen til å vurdere dette vil være hvis du har tenkt å eie en bolig for en veldig kort periode og forventer å selge den raskt, eller du håper å refinansiere lånet før ballongperioden utløper.

  Veterans Loans (VA)

  Department of Veterans Affairs (VA) har låneprogrammer tilgjengelig for veteraner og deres familier. Med dette lånet kommer pengene fra en bank, ikke VA. VA garanterer lånet og fungerer effektivt som medunderskriver, og hjelper deg å tjene høyere lånebeløp med lavere renter.