0 selskaper

Hurtiglån

ReviewsBird

Hurtiglån

Å skaffe penger ved behov kan være et godt forslag, akkurat som finansiering ofte kan hjelpe oss med å nå målene vi streber etter, men er det alltid så enkelt? Det kan være attraktivt å få penger raskt når vaskemaskinen din går i stykker eller når du skal reparere bilen. Flere banker og også selskaper tilbyr raske lån og kan også være en god tjeneste for akkurat din situasjon men det er vanligvis høye renter tilgjengelig i tillegg og gjør at du kan ende opp med å måtte betale et mye høyere beløp enn du trodde på forhånd.

Når du trenger penger med en gang, spesielt i en krisesituasjon, kan det å låne fra en ukonvensjonell utlåner være den eneste måten å løse problemet på.Det er dyrt og ikke tilrådelig, men det er noen situasjoner som krever umiddelbar handling og du vil bli hardt presset for å få en fra en bank, kredittforening eller utlåner på nett.Her er noen av stedene du kan få øyeblikkelig hjelp.

Kontantforskudd

Et kontantforskudd er et kortsiktig lån mot kredittkortet ditt. I stedet for å bruke kredittkortet til å kjøpe eller betale for en tjeneste, tar du det med til en bank eller minibank og mottar kontanter som skal brukes til formålet du trenger. Kontantforskudd er også tilgjengelig ved å skrive en sjekk til lønningslångiverne.

Lønningslån

Lønningslån er kortsiktige lån med høye renter som er utformet for å bygge bro mellom en lønnsslipp og den neste. Disse lånene brukes hovedsakelig av gjentatte låntakere som lever lønnsslipp til lønnsslipp. Nedbetalingstiden – og 399 % APR-renten som følger med – gjør forbrukere modne for lånesvindel. Regjeringen fraråder forbrukere på det sterkeste å ta opp hurtiglån på grunn av for høye kostnader og renter.

Boliglån

Dette er et lån med en høy rente som ligner på sikrede lån, men med mye større risiko. Låntager tilbyr en form for eiendom (smykker, myntsamling, elektronikk osv.) som sikkerhet for et lån. Panthaver gir lånet og setter vilkårene for tilbakebetaling. Dersom låntaker betaler tilbake lånet i tide, returneres eiendommen. Dersom lånet ikke betales tilbake i tide, kan panthaver selge varen for å få tilbake det ubetalte beløpet.