Med24 Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Med24

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Brice Heathcote
Jeg har nylig kjøpt produkt fra Med24.no og jeg må si jeg er meget imponert over denne helsebutikken. Jeg fant nettsiden deres ved en tilfeldighet, men det var et heldig møte. De har et stort utval...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Anmeldelse: Fantastisk shopopplevelse hos "Med24 - Din helse-butikk"!

  Jeg har nylig kjøpt produkt fra Med24.no og jeg må si jeg er meget imponert over denne helsebutikken. Jeg fant nettsiden deres ved en tilfeldighet, men det var et heldig møte. De har et stort utvalg av produkter innen ulike kategorier slik som vitaminer, kosttilskudd og hudpleieprodukter. Det første som slo meg da jeg besøkte nettsiden deres var den brukervennlige oppsettet og det oversiktlig presenterte sortimentet. Hvert produkt hadde detaljert informasjon om ingredienser, bruksanvisninger og hva slags effekt man kunne forvente seg, dette gjorde at jeg følte meg tryggere på mitt valg før jeg handlet noe. Med24.no tilbyr også gratis frakt for bestillinger over 499 kr. Min bestilling ankom raskt etter at jeg la inn bestillingen min og varene var godt pakket inn i esker som hindret skade under transporten. Alle mine erfaringene med Med24.no samsvarer med beskrivelsen de gir av seg selv som din helsebutikk. Sammenlignet med andre nettbutikker av lignende art skiller Med24.no seg virkelig ut når det kommer til både service-tilbudet samt dens store-sortiment with konkurransedyktige priser.


Andre så også på