Life Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Life

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Justus
Jeg har nylig kjøpt produkter fra Life og jeg er helt fornøyd med min erfaring. Jeg fant et bredt utvalg av helsekostprodukter som passer mine behov, inkludert kosttilskudd, hudpleie og snacks. Det...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Livsstilsendrende produkter hos Life Tusen takk for din oppfinnsomme samling av helseprodukter!

  Jeg har nylig kjøpt produkter fra Life og jeg er helt fornøyd med min erfaring. Jeg fant et bredt utvalg av helsekostprodukter som passer mine behov, inkludert kosttilskudd, hudpleie og snacks. Det var også enkelt å handle både i butikk og på nett. En ting jeg likte spesielt godt var hvordan de tilbyr produkter innen søvn, betakaroten, probiotika og D-vitaminer. Disse er viktige for meg å ta regelmessig, så det var flott å finne alt på ett sted. Et annet positivt aspekt ved Life var deres kundeservice. Jeg hadde noen spørsmål om produktene før jeg handlet og ble møtt med kunnskapsrike ansatte som kunne gi meg informasjonen jeg trengte. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Life til alle som leter etter helse- og velværeprodukter av høy kvalitet!


Andre så også på