1 selskaper

Ekteskap, Utroskap og Erotikk

...

  Ekteskap, Utroskap og Erotikk

  At dating kun er for single i dag virker som en gammeldags forestilling. Når rutiner styrer hverdagen din og arbeidet ditt tar mye plass, kan det få dagene til å se mange ut, ekteskapet kan lide under dette, og du føler kanskje ikke den samme tiltrekningen til partneren din som du gjorde før. En slik situasjon er ikke uvanlig. Mange velger å begynne å date på siden av forholdet for å få liv i hverdagen, og i dag finnes det selskaper som tilbyr datingapper som henvender seg til personer som allerede er i et seriøst forhold eller ekteskap.

  Kommunikasjon er i stor grad forskjellig i et forhold sammenlignet med mens du dater. Mens du er i et forhold, vil du ofte kommunisere med partneren din om hver minste ting. Det være seg å fortelle dem om de små detaljene fra fortiden din eller be dem om å snorke litt mindre mens de sover! Dating er annerledes. Kommunikasjon er begrenset og grunnleggende og ikke for iboende. Som å bestemme seg for hvor de skal spise neste gang, eller en uformell erting er noe par som er elskere vanligvis unner seg.

  Forventninger

  Selvfølgelig varierer forventningene når du dater noen eller når du er i et forhold. Du forventer mindre av personen hvis du dater dem. Det er normalt at en person er mer for det dynamiske enn den andre personen, men fordi dere begge vet at det er tilfeldig, er det ingen forventninger til fremtiden osv. med dem. Imidlertid er et forhold bygget på forventninger. Du forventer hver minste ting fra partneren din. Fra tålmodighet til en lysende fremtid, alt er på autopilot.

  Prioriteringer

  Mens både dating og forhold er meningsfylt, prioriterer den ene mindre enn den andre. Når du dater noen, er du ikke nødvendigvis seriøs med den personen, så du prioriterer andre ting med dem som jobb, venner, aktiviteter osv. Når du er i et forhold, kan dynamikken din med andre mennesker endre seg fullstendig fordi personen du tar den største betydningen i livet ditt. De kommer før familie, venner og til og med jobb.


  Ekteskap, Utroskap og Erotikk

  For å finne ut hvordan disse appene fungerer og for at du skal finne ut om de er pålitelige, har vi satt sammen en liste over selskaper som tilbyr datingtjenester av denne typen. Er de pålitelige? Kan du være sikker på at personopplysningene dine håndteres sikkert og at identiteten din holdes skjult? Les anmeldelser fra ekte brukere og finn ut om noen av disse selskapene kan være riktig for deg.

  Kjærlighet er ikke bare en følelse, det er en følelse. Men gjennom årene har folk forvrengt ideen om kjærlighet og romantikk og har blandet konseptet dating og frieri totalt. Dette er sannsynligvis grunnen til at et stort flertall av den nåværende generasjonen av individer lider av hjertebank eller ikke klarer å takle depresjonen som følger. Hvis du er en av de menneskene som tilsynelatende ikke kan holde på en partner i lang tid, og hopper fra et forhold til et annet og søker trøst, er du ikke alene. Men hvis du er singel og ønsker å starte et forhold, tenk deg om to ganger før du bestemmer deg for hvilken du skal gå med. Dater du eller dater du? Eller vil du blande de to? Vi hjelper deg å forstå forskjellene mellom de to for å hjelpe deg å ta en informert beslutning om å ta bedre valg for partnere for forhold.

  Hva er frieri?

  Frieri, eller frieri, er et forhold mellom en mann og en kvinne i sin tidlige utviklingsfase, hvor de blir kjent med hverandre og utvikler et dypt forhold slik at de målrettet kunne utforske muligheten for ekteskap. Frieri handler om å utvikle et dypt bånd for å sikre at forholdet har en klart definert retning og at det går riktig vei. Frieri prioriterer den mentale tilknytningen over alt annet ved å bli kjent med hverandre og dermed utnytte følelser. Betydningen av begrepet kan høres utdatert ut for mange moderne par i denne moderne verden. Selv uttrykket bringer tilbake minner om besteforeldrene deres som ble ledsaget av foreldrene og mentorene som søkte velsignelser fra den allmektige Gud. Frieri er ikke en avgjørelse, men et valg som setter følelsesmessig nærhet over fristelse og opprettholder seksuell kontakt med ekteskapet alene. Men over tid har begrepet frieri falmet og blitt erstattet av moderne datingkultur.

  Enten du er i begynnelsen av et blomstrende forhold eller har vært sammen med kjæresten din i årevis, går hvert forhold gjennom de samme fem stadiene av dating. Disse fem stadiene er tiltrekning, virkelighet, engasjement, intimitet og endelig engasjement. Det kan virke ganske åpenbart, men forhold – enten det er romantiske eller platoniske – vokser over tid og gjennomgår markante endringer etter hvert som bånd knyttes og intimitet utvikles. Etter hvert som forholdet ditt utvikler seg gjennom hvert av disse stadiene, vil dere lære mer om hverandre og avgjøre om du og partneren din er forpliktet og bestemt for livet sammen.

  Hvis du begynner å date en ny, eller hvis du er usikker på hvilket stadium ditt eksisterende forhold er, er denne bloggen for deg. Nedenfor vil vi snakke deg gjennom hvert av de fem stadiene av dating, slik at du kan finne ut hvor du og partneren din er akkurat nå, og enda viktigere, om forholdet ditt har styrken til å blomstre til en langsiktig forpliktelse.