1 selskaper

Ekteskap, Utroskap og Erotikk

ReviewsBird

Ekteskap, Utroskap og Erotikk

At dating kun er for single i dag virker som en gammeldags forestilling. Når rutiner styrer hverdagen din og arbeidet ditt tar mye plass, kan det få dagene til å se mange ut, ekteskapet kan lide under dette, og du føler kanskje ikke den samme tiltrekningen til partneren din som du gjorde før. En slik situasjon er ikke uvanlig. Mange velger å begynne å date på siden av forholdet for å få liv i hverdagen, og i dag finnes det selskaper som tilbyr datingapper som henvender seg til personer som allerede er i et seriøst forhold eller ekteskap.

Kommunikasjon er i stor grad forskjellig i et forhold sammenlignet med mens du dater. Mens du er i et forhold, vil du ofte kommunisere med partneren din om hver minste ting. Det være seg å fortelle dem om de små detaljene fra fortiden din eller be dem om å snorke litt mindre mens de sover! Dating er annerledes. Kommunikasjon er begrenset og grunnleggende og ikke for iboende. Som å bestemme seg for hvor de skal spise neste gang, eller en uformell erting er noe par som er elskere vanligvis unner seg.

Forventninger

Selvfølgelig varierer forventningene når du dater noen eller når du er i et forhold. Du forventer mindre av personen hvis du dater dem. Det er normalt at en person er mer for det dynamiske enn den andre personen, men fordi dere begge vet at det er tilfeldig, er det ingen forventninger til fremtiden osv. med dem. Imidlertid er et forhold bygget på forventninger. Du forventer hver minste ting fra partneren din. Fra tålmodighet til en lysende fremtid, alt er på autopilot.

Prioriteringer

Mens både dating og forhold er meningsfylt, prioriterer den ene mindre enn den andre. Når du dater noen, er du ikke nødvendigvis seriøs med den personen, så du prioriterer andre ting med dem som jobb, venner, aktiviteter osv. Når du er i et forhold, kan dynamikken din med andre mennesker endre seg fullstendig fordi personen du tar den største betydningen i livet ditt. De kommer før familie, venner og til og med jobb.