1 selskaper

Datingsider

...

  Datingsider

  Nedenfor finner du en oversikt over norske datingsider. Nettdating har blitt mye mer vanlig og mens populariteten til nettdating øker, tilbyr flere selskaper også nettdating. Det er imidlertid ikke alltid like lett å bruke datingapper; det kan være vanskelig å finne en seriøs datingside og noen ganger går ikke alt som planlagt. Hos oss kan du sammenligne ulike plattformer for å finne ut hvilken nettside som passer deg best.

  Hvis noen er i et forhold, introduserer de kjæresten sin som kjæresten, mens andre som ikke introduserer partneren sin som "noen de dater". Det er stor forskjell mellom dating og å være i et forhold. Mens begge er retningsmessig like, har de subtile tegn som gir to svært forskjellige aspekter ved å være sammen med noen.


  Datingsider

  Hovedforskjeller mellom å date og være i et forhold

  Her er noen svært fremtredende forskjeller mellom å være i et forhold og å date noen bare i tilfelle du er forvirret. En av de største forskjellene mellom dating og forhold er å ha din egen ide om hva de to er. Mens forhold er basert på gjensidig avtale og tillit, er ikke dating det samme. For noen er tilfeldig dating ikke gjensidig. Ideen om eksklusivitet mens du er sammen med noen kan variere. Noen liker å date hverandre utelukkende, mens andre liker å date andre mennesker og ikke ønsker å være forpliktet til bare én person.

  Forpliktelse

  Dette er gitt i et forhold. Engasjement er nøkkelen i et forhold, det er derfor det er et forhold. Folk forplikter seg til å holde sammen og se frem til en fremtid sammen, mens dating (for det meste) mangler forpliktelse av noe slag. Den eneste forpliktelsen folk kan ha mens de dater er å få en is sammen etter middagen!

  Dating

  Har du noen egne erfaringer med nettdating? Var det noe som ikke gikk som planlagt? Har du oppdaget et godt alternativ til gratis nettdating? Fortell oss om din erfaring via en anmeldelse og hjelp andre med å velge den beste plattformen for å finne kjærligheten.