NextLove Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

NextLove

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Riley
Jeg har nylig prøvd NextLove, og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med min erfaring der. Som en skilt forelder, har det vært vanskelig for meg å finne noen som deler mine interesser og livsstil. ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Positiv erfaring for skilte foreldre

  Jeg har nylig prøvd NextLove, og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med min erfaring der. Som en skilt forelder, har det vært vanskelig for meg å finne noen som deler mine interesser og livsstil. Men på NextLove fant jeg mange likesinnede mennesker som også søkte etter vennskap eller kjærlighet. Nettsiden er brukervennlig og lett å navigere, slik at du raskt kan opprette din profil og begynne å chatte med andre medlemmer. Jeg satte spesielt pris på muligheten til å filtrere søkeresultatene ut fra egenskaper som alder, beliggenhet eller interesser. Den største styrken ved NextLove er kvaliteten på medlemmene. Jeg følte virkelig at nettstedet var dedikert til seriøse mennesker som ønsket noe mer enn bare et overfladisk forhold eller en flørt. Folk var ærlige og direkte om hva de lette etter, noe som gjorde kommunikasjonen mye lettere og mer effektiv. Alt i alt hadde jeg en veldig positiv opplevelse hos NextLove, og vil anbefale det til alle andre skilte eller aleneforsørgere der ute!


Andre så også på