1 selskaper

Nisje av Dating

...

  Nisje av Dating

  Nisjedating er ikke lenger en merkelig innovasjon på nett, men nå en etablert måte for folk å møtes uten å måtte møtes i det virkelige liv. I dag er det mange selskaper som spesialiserer seg på nisjedating for mennesker i ulike aldre. Ved å bruke nisjedating kan man finne personer som deler de samme interessene, hobbyene, meningene og livsstilene for å finne en bedre match.

  Forskjellen mellom dating og å være i et forhold kommer ned til intensjonen sammen med tonehøyden. Konkret handler dating om å bli kjent med noen på en romantisk måte, mens det å være i et forhold betyr at datingpartnere allerede har forpliktet seg til hverandre og har til hensikt (forhåpentligvis) å dyrke forbindelsen deres – i hvert fall foreløpig.

  Problemer med dating kan oppstå når partnere ikke er ærlige med hverandre om intensjonene deres. Noen mennesker dater utelukkende for sex, mens andre dater med et mål om å faktisk finne et seriøst, forpliktet forhold. Interessant nok fant en OkCupid-undersøkelse fra 2008 av medlemmene at 55 prosent av mennene og 29 prosent av kvinnene ville date noen bare for sex. Bemerkelsesverdig nok, i 2017 falt disse tallene til 44 prosent og 19 prosent. Disse undersøkelsesstatistikkene antyder en nylig trend mot "seriøs" dating i motsetning til hookup-lignende dating - for begge kjønn. Som bekreftelse ble til og med datingappen Hinge relansert i oktober 2016 som «relasjonsappen!», der målet er finne en seriøs partner.

  Dette tar opp et annet viktig poeng, det vil si at det ofte er et betydelig område med overlapping mellom dating og å være i et forhold.Så du og din “bae” kan være kjærester og være i et forhold fordi dere fortsatt blir kjent med hverandre i romantisk forstand. Vanligvis slutter ordet "dating" å gjelde for partnere i et forhold som bor sammen. På dette tidspunktet regnes de som «samboere» i stedet.

  Ikke overraskende for alle som har blitt brent av kjærlighet, selv om det generelt ikke er så dempet og gjørmete som i dating, kan hensikt til og med være problematisk i forhold. For eksempel er dedikasjon psykologisk definert som et sterkt ønske om å fortsette et forhold inn i fremtiden. Forhold hvor den ene partneren er mye mer dedikert enn den andre kan være spesielt komplisert – for ikke å snakke om hjerteskjærende. Dette beviser hvor viktig gjensidig tillit er i et forhold.


  Nisje av Dating

  Nedenfor kan du lese anmeldelser av ulike tilgjengelige selskaper som tilbyr nisjedating. Vi har laget en oversikt slik at du kan sammenligne de beste datingsidene i Danmark for å få den beste opplevelsen.

  Dating er en saklig oppgave

  Det er en serie med intervjuer. Din jobb er å lære om den andre personen og finne ut om du er kompatibel, om du deler verdier og interesser, og om du er seksuelt tiltrukket av personen, hvordan du føler deg når dere er sammen og atskilt. Det er ingen eller mindre engasjement for dating. Dating er vanligvis en kortere periode; å være i et forhold kan fortsette i det uendelige.

  Når noen dater, prøver de å presentere sitt beste selv. Vi forestiller oss og fantaserer om hvordan livet ville være sammen, leve sammen og kanskje til og med gifte oss og få barn. Å være i et forhold innebærer vanligvis et høyere nivå av forpliktelse. Du leter ikke lenger etter en annen. Grunnen er at en tilknytning har dannet seg. Dere har avtalt visse ting - for å være (seksuelt) eksklusiv, lørdag kveld er tiden deres sammen, eller "par bobler" dere støtter hverandre, og dere bringer begge noe til det gjensidig fordelaktige forholdet.

  I et forhold kan vi være oss selv

  Når vi er i et forhold fordi vi har etablert litt tillit og det er en følelse av følelsesmessig trygghet, kan vi være oss selv. Konflikter oppstår og (forunderlig) fordi det er følelsesmessig trygghet, kan tidligere sår gro.

  Å være i et forhold betyr at det er en tredje enhet nå - forholdet. Ideelt sett gjøres ting i tjeneste for å ha et sunt forhold i stedet for å gjøre ting av rent egoistiske/selvtilfredsstillende grunner. Det betyr å inngå kompromisser, gjøre ting vi ikke alltid ønsker skal være tilgjengelige mentalt, følelsesmessig, fysisk og seksuelt. Det hele kommer litt ned på semantikk, men mest kommunikasjon. Når det kommer til et nåværende forhold, handler det om kommunikasjon. Noen tror kanskje at begrepet "dating" betyr at det ikke er seriøst; det er uforpliktende og ikke eksklusivt. Jeg vil si det er standarddefinisjonen, men på ingen måte universell.

  Å være i et forhold refererer generelt til et forpliktet forhold. Et forpliktet forhold er, når man tar beslutninger sammen, store og små. Å være tydelig for deg selv og med partneren din er nøkkelen. Når det er sagt, er vi alltid i et forhold til alle og alt. Selv om noen "bare dater" noen, er de fortsatt i et forhold med den personen. Derfor må den andres tid, energi og følelser tas i betraktning.