2 selskaper

Nisje av Dating

ReviewsBird

Nisje av Dating

Nisjedating er ikke lenger en merkelig innovasjon på nett, men nå en etablert måte for folk å møtes uten å måtte møtes i det virkelige liv. I dag er det mange selskaper som spesialiserer seg på nisjedating for mennesker i ulike aldre. Ved å bruke nisjedating kan man finne personer som deler de samme interessene, hobbyene, meningene og livsstilene for å finne en bedre match.

Forskjellen mellom dating og å være i et forhold kommer ned til intensjonen sammen med tonehøyden. Konkret handler dating om å bli kjent med noen på en romantisk måte, mens det å være i et forhold betyr at datingpartnere allerede har forpliktet seg til hverandre og har til hensikt (forhåpentligvis) å dyrke forbindelsen deres – i hvert fall foreløpig.

Problemer med dating kan oppstå når partnere ikke er ærlige med hverandre om intensjonene deres. Noen mennesker dater utelukkende for sex, mens andre dater med et mål om å faktisk finne et seriøst, forpliktet forhold. Interessant nok fant en OkCupid-undersøkelse fra 2008 av medlemmene at 55 prosent av mennene og 29 prosent av kvinnene ville date noen bare for sex. Bemerkelsesverdig nok, i 2017 falt disse tallene til 44 prosent og 19 prosent. Disse undersøkelsesstatistikkene antyder en nylig trend mot "seriøs" dating i motsetning til hookup-lignende dating - for begge kjønn. Som bekreftelse ble til og med datingappen Hinge relansert i oktober 2016 som «relasjonsappen!», der målet er finne en seriøs partner.

Dette tar opp et annet viktig poeng, det vil si at det ofte er et betydelig område med overlapping mellom dating og å være i et forhold.Så du og din “bae” kan være kjærester og være i et forhold fordi dere fortsatt blir kjent med hverandre i romantisk forstand. Vanligvis slutter ordet "dating" å gjelde for partnere i et forhold som bor sammen. På dette tidspunktet regnes de som «samboere» i stedet.

Ikke overraskende for alle som har blitt brent av kjærlighet, selv om det generelt ikke er så dempet og gjørmete som i dating, kan hensikt til og med være problematisk i forhold. For eksempel er dedikasjon psykologisk definert som et sterkt ønske om å fortsette et forhold inn i fremtiden. Forhold hvor den ene partneren er mye mer dedikert enn den andre kan være spesielt komplisert – for ikke å snakke om hjerteskjærende. Dette beviser hvor viktig gjensidig tillit er i et forhold.