Solarplexius Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Solarplexius

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hand
Jeg kjøpte nylig Solarplexius solskjerm til bilen min og jeg er veldig fornøyd med produktet. Installasjonen var enkel, det tok ikke mer enn 20 minutter å montere dem på vinduene mine. Det beste me...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Solarplexius - Den beste måten å beskytte mot Solenselys når du kjørerbil

  Jeg kjøpte nylig Solarplexius solskjerm til bilen min og jeg er veldig fornøyd med produktet. Installasjonen var enkel, det tok ikke mer enn 20 minutter å montere dem på vinduene mine. Det beste med dette solskjermingssystemet er at det fungerer bedre enn vanlige solfilmer som jeg har prøvd tidligere. Solarplexius gir lysbeskyttelse uten å redusere synligheten ut av bilruten. En annen ting jeg likte med dette selskapet var den raske leveransen av produktene mine. Jeg mottok pakkene mine innen to arbeidsdager etter at bestillingen ble lagt inn på nettstedet deres. Jeg vil absolutt anbefale Solarplexius til alle som ser etter en god, enkel og smart måte å beskytte deg mot sterk sollys mens du kjører bil. Takk for fantastisk kundeservice!


Andre så også på