Strim

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 10
Service 10
Pris 10
Levering 10

Totalt

10
100% vil kjøpe her igjen

Strim

Streaming er det som skjer når forbrukere ser på TV eller lytter til podkaster via Internett-tilkoblede enheter. Med streaming lagres mediefilen som spilles av på klientenheten eksternt, og overføres noen sekunder om gangen over Internett. Vi pleier ikke tenke over dette i hverdagen, men slik fungerer altså streaming. Et viktig element er streamingtjenesten. Strim er en tjeneste som tillater deg å streame, men hvor god er denne tjenesten? Hva har kundene å si? Burde du holde deg unna? Fungerer alt som det skal? Les anmeldelser av dette selskapet her hos ReviewsBird. På denne måten får du muligheten til å ta en mer informert avgjørelse.

Hva er Strim?

Strim er en tjeneste som samler strømmetjenester og TV-kanaler på ett sted, for å gjøre det enklere og rimeligere for kundene. De har ingen bindingstid, ingen behov for TV-bokser eller kontroller. Alt du trenger er internett. De hevder dette er ganske enkelt egentlig. De hevder der er et sted med mye innhold. På nettsiden finner du en oversikt over utvalget de har. De hevder å være stappfull av kvalitetsserier, filmer og dokumentarer for hele familien, med andre ord et gigantisk bibliotek av underholdning, filmer og serier for alle aldre. Viaplay leverer Premier League, sport, filmer og serier for hele familien. Strømmetjeneste med en god mix av filmer, serier, underholdning og sport. TV 2 Sport-kanalene er for deg som liker en blanding av bra sport. Med Strim får du Eurosport N og Eurosport 1 integrert i tjenesten vår. V sport er for deg som elsker sport, og med Strim får du 4 V sport-kanaler.

Mer om Strim sine tjenester

Med Strim får du direkte-TV, sport, dokumentarer, film og serier fra noen av de største og mest populære TV-kanalene og strømmetjenestene. Det er flere abonnement å velge mellom, så ta en titt. Du kan starte og stoppe abonnementet som det passer deg. Du kan søke etter underholdning på tvers av TV-kanaler og strømmetjenester. De hevder de gjør det enkelt å finne det du vil se, og gir deg bedre oversikt. Mye av innholdet ser du med Strim, eller ved at vi automatisk sender deg videre til andre apper. Såkalt apphopping kaller de det. Stream innhold på nettbrett og mobiltelefon, laptop, tablet, mobil, appleTV og Chromecast helt uten boks. Strim kan du se på de fleste skjermer. Du trenger verken TV-boks eller komplisert utstyr, kun internett. De hevder å være Norges mest komplette strømmetjeneste, og Strim samler TV-kanaler og strømmetjenester på ett sted. Enklere og rimeligere. Du kan se alt innhold fra HBO Max, Viaplay Film & Serier, TV 2 Play Film og serier, Nordisk Film+ og SkyShowtime. Strim er en unik strømmetjeneste som samler alt innhold fra markedets ledende leverandører av direkte-TV, sport, film og serier i ett abonnement. Alt du vil ha av underholdning, film, serier og sport, som du kan se akkurat når du vil og hvor du vil. Hver strømmetjeneste tilbyr ulikt innhold.

Erfaringer med Strim

Har du testet ut Strim? Vi vil gjerne høre om din erfaring i en kundeanmeldelse. Legg igjen en kundeanmeldelse der du deler dine tanker, og forteller det potensielle kunder hva de burde vite før de tester ut denne tjenesten. Takk for at du tar deg tid!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Alle anmeldelser ( 0 )

Ingen anmeldelser ennå.

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!