Allente

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 8
Pris 10
Levering 8

Totalt

8.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Allente

Er du opptatt av kvalitetsunderholdning? Liker du å se på ulike programmer? Da er du ikke alene. Mange ønsker god underholdning i fritiden sin. Allente påstår å tilby kvalitetsunderholdning til sine kunder, men stemmer dette? Kanskje Allente passer for deg? Er det verdt pengene? Hvordan er systemet? Er det bra kundeservice? Møter man ofte problemer? Les kundeanmeldelser fra Allente sine kunder for å finne ut om dette er en tjeneste du kan ha nytte av eller ikke.

Om Allente

Canal Digital og Viasat slo seg sammen og ble til Allente i 2020. Det nye selskapet ledes av Jonas Gustafsson og er eid 50/50 av Telenor Group og Nent Group. Med sammenslåingen ønsker Allente å bygge en sterk og distinkt merkevare i Norden, og fortsette å tilby førsteklasses TV-opplevelser og kundetilfredshet via satellit, streamingtjenester, IPTV-løsninger og fiber bredbånd. Allente sitt mål er enkelt: Å samle mennesker gjennom kvalitetsunderholdning. Allente jobber hardt for å forbedre seg. De er et relativt nytt selskap, da Allente selv ikke ble opprettet før i 2020, men har sterke drivkrefter bak seg som vil hjelpe de på veien, da både viasat og Canal digital har flere år med erfaring i bransjen. De håper deres innsats skal tilfredstille deres kunders behov, og de har derfor store mål for fremtiden.

Tjenester av Allente

Allentes kjerneverdier er at de bryr seg, deler og at de våger. Allente tror på en åpen kommunikasjon med våre medarbeidere, og hver måned svarer de på spørsmål under ”Ask Me Anything”-møter. Å gjøre det mulig for alle å bli kjent med hverandre og høre på hverandres meninger og forslag er viktig for dem. Hver måned får også alle våre medarbeidere svare på en kort undersøkelse for å ”ta pulsen” på organisasjonen. Medarbeiderne sine meninger og stemmer er noe de verdsetter høyt i organisasjonen. Dette er for å se hva som fungerer og hvor det finnes forbedringspotensiale. De hevder at med et medlemskap hos dem kan du se alt du vil se, og fråtse i vei med haugevis av filmer, serier, nyheter og sport. Du kan nytte deg av streaming av TV-kanaler, og velge dine streamingtjenester. Om du har flere brukere kan du også se på flere skjermer samtidig på skjermene du ønsker, som TV, mobil, nettbrett, PC/Mac eller Samsung Smart-TV. Ta med innholdet ditt på ferie og på reise og se der det passer deg! Allente-appen er inkludert i ditt medlemskap. Alt du trenger er internett. De tilbyr trådløst bredbånd. Men som ny kunde gir de deg en Allente 1 tv-boks. Dette er en Android boks som samler lineære tv-kanaler og streamingtjenester. Du kan også bruke Apple TV eller Chromecast. Stream Standard har flere kanaler enn Stream Basic og Stream Premium har flere kanaler enn Stream Standard.

Erfaringer med Allente

Ser du allerede favorittprogrammene dine via Allente? Da vil vi gjerne høre hva du synes om denne strømmetjenesten. Hvor tilgjengelig er nettsiden deres? Finner du enkelt showet eller episoden du vil se? Hvor enkelt var det å bli medlem av nettsiden deres? Hvor mange programmer tilbyr de egentlig? Klarte du å finne favorittprogrammet ditt? Og var deres kundeservice klar og villig til å hjelpe deg når du støtt på noen problemer? Fortell oss alt om Allente ved å skrive en kundeanmeldelse.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

A
Alfredo 2 år siden
8.5
Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Allente og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt! De tilbyr et bredt utvalg av TV-kanaler, streaming og trådløst bredbånd. Jeg liker spesielt g...

Alle anmeldelser ( 1 )

Fantastiske TV-, Streaming-, Og Internett-Tjenester Fra Allente

Jeg har nylig kjøpt tjenester fra Allente og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen min så langt! De tilbyr et bredt utvalg av TV-kanaler, streaming og trådløst bredbånd. Jeg liker spesielt godt hvor enkelt det var å få alt satt opp. Alt ble installert på ingen tid og jeg kunne raskt begynne å se favorittprogrammene mine. Kvaliteten på bildet er også fantastisk, selv når jeg ser på HD-kanaler. Det virker som om de virkelig bryr seg om kundenes opplevelse fordi tjenesten deres fungerer smertefritt hele tiden. Sist men ikke minst vil jeg gjerne nevne at prisene deres er konkurransedyktige sammenlignet med andre lignende selskaper. Jeg vil anbefale Allente til alle som leter etter høykvalitets-TV-tjenester kombinert med strømming og nettverksforbindelse!

A
Alfredo 2 år siden
Bestille
8
Service
8
Pris
10
Levering
8
Totalt
8.5
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!