Supworld Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Supworld

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

C
Carlie
Jeg har nylig kjøpt en SUP fra Supworld og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med både produktet og kundeopplevelsen. Fra begynnelsen av var det å velge rett størrelse på brettet mitt enkelt takket væ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk opplevelse hos Supworld

  Jeg har nylig kjøpt en SUP fra Supworld og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med både produktet og kundeopplevelsen. Fra begynnelsen av var det å velge rett størrelse på brettet mitt enkelt takket være den ekspertisen de ansatte besitter. Produktet er av topp kvalitet og jeg føler meg trygg når jeg padler ut i vannet, fordi SUP'en min har blitt testet under noen av verdens tøffeste forhold - dette gir meg en overlegen opplevelse. Kundebehandlingen var også spesielt bemerkelsesverdig, da personalet gikk ut av deres måte å sikre at mine ønsker ble møtt ved hvert trinn i prosessen. Dette inkluderte tilpasning av fargene på brettet etter min smak. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Supworld til alle som ser etter høyeste kvalitet på deres neste stand up paddle-kjøp.


Andre så også på