Bikester

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 10
Levering 8

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

Bikester

Hver dag rundt om i verden er det alltid folk i bevegelse. De drar til jobben, fritidsaktiviteter eller sport. Reising eller tilfeldig bevegelse av mennesker kan ofte være stressende, spesielt når det er til fots og personen er alene. Og disse bevegelsene i gammel tid var mer av med føttene; noe som betyr at folk som ønsket å komme seg langt, måtte gå hele veien dit, uavhengig av avstand. Etter hvert som tidene og årstidene gikk, ble et nytt bevegelsesmiddel i form av hester og sykler praktisert. Sykler eller sykler er menneskedrevne og pedaldrevne kjøretøy med to hjul festet til en ramme som brukes til transport. Bruken av dette transportmiddelet ble sakte til en sport og morsomme fritidsaktiviteter som sykling. Sykling er bruk av sykler til transport, trening, rekreasjonsaktivitet eller sport. BIKESTER er et merke som selger noe av sykkelutstyret som sykler, hjelmer og klær. Selskapet hevder imidlertid å ha en god merittliste, levere bestillinger i tide og også ha et team med godt forankret personellbehandlere. Men hvor sanne er disse påstandene? Vi er ikke i den beste posisjonen til å svare deg med tanke på at vi ikke har hatt direkte erfaring med dem før. Du bør lese ærlige kundeanmeldelser som ble droppet for BIKESTER av deres ekte kunder for å vite om de er verdt å vurdere å prøve eller ikke.

Om BIKESTER

BIKESTER er et tyskbasert selskap som erklærer å fokusere på å tilby sykler og sykkeldeler til kunder over hele Europa. Selskapet selger forskjellige sykkel- eller sykkelutstyr som kan hjelpe ryttere i syklingen. Bikester sier at visjonen deres er å skape en sykkelplattform som betjener syklister eller ryttere over hele Europa. Selskapet hevder å være hjemsted for et stort antall toppmerker og produsenter av forskjellige typer og merker sykler. Sykler har mange forskjellige deler, og de er lett å bli forvirret. Vi har satt sammen denne komplette listen over sykkeldeler, med en rask forklaring på hva hver del er. Ikke hver sykkel har alle deler. Men hvis du er usikker på hva en del på sykkelen din heter, bør du kunne finne ut av det her. Sykkelanatomi kan være både utrolig enkel eller frustrerende komplisert. På et helt grunnleggende nivå er en sykkel to hjul med ramme, pedaler og styre.

Produkter og tjenester av BIKESTER

Med BIKESTERs webdesignlayout kan kunder og potensielle kjøpere finne en annen passform for dem. Selskapet hevder at sykkelentusiaster kan velge mellom mer enn fem hundre (500) toppsykkelprodusenter i butikken, inkludert Cube-sykler, terrengsykler fra Ghost, profesjonelle sykler fra Giant, girsystemer fra Shimano, Schwalbe og Continental sykkelhjul. I nettbutikken deres er produktkategoriene selskapet tilbyr sykkel, sykkelklær, tilbehør, reservedeler, triatlongir, løpeutstyr, svømmeutstyr og E-Scootere. Noen av de populære sykkel- og reservedelsmerkene som er tilgjengelige i nettbutikken deres er Alè Cycling, Alvivo, Big Agnes, Busch og Müller, Dare2Tri, Fjällräven, inov-8 og mye mer. Selskapet hevder å tilby leveringstjenester.

Komplimenter, klager og tips om BIKESTER

Har du kjøpt sykkel eller tilbehør fra BIKESTER? Hvis ja, hva kan du si om produktene og generelle metodene for levering av tjenester? Var de verdt kjøpet? Kom produktene feil eller utviklet feil lett? Mottok du bestillingen i tide? Din erfaring med personalet deres, ja! Er det noe det er verdt å skrive hjem om? Din tilbakemelding vil bli utrolig verdsatt.

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

A
Ayla Littel 1 år siden
8
Jeg har nylig handlet på Bikester.no og jeg må si at jeg er virkelig fornøyd med min opplevelse. Jeg lette etter en sykkel for meg selv, og deres nettside hadde et stort utvalg fra ulike mer...

Alle anmeldelser ( 1 )

Bikester - En fantastisk opplevelse

Jeg har nylig handlet på Bikester.no og jeg må si at jeg er virkelig fornøyd med min opplevelse. Jeg lette etter en sykkel for meg selv, og deres nettside hadde et stort utvalg fra ulike merker og prisklasser. Det var også lett å finne riktig størrelse som passer til mine behov. Etter å ha funnet min drømmesykkel, bestilte jeg den umiddelbart. Leveringsprosessen var veldig jevn, og sykkelen kom i tide uten noen skader eller problemer. Sammen med sykkelen tok de seg tid til å sende instruksjoner om montering, noe som var til stor hjelp da dette ikke alltid er like enkelt. Kundeservice hos Bikester.no var flott når det gjaldt spørsmål angående produktene eller leveringen av produktet mitt. De svarte raskt og var svært hjelpsomme med alt fra valg av modell til butikken sin bytte- / returrett Alt i alt kan jeg trygt anbefale Bikester.no hvis du trenger en ny sykkel eller ønsker å oppgradere din nåværende maskin med kule neue deler.

A
Ayla Littel 1 år siden
6
Bestille
8
Service
10
Pris
8
Levering
8
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!