Kajakk & Fritid

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 10
Levering 8

Totalt

9
100.0% vil kjøpe her igjen

Kajakk & Fritid

Det å være et aktivt mennesker har med seg en rekke forskjellige fordeler som man bør dra så mye nytte ut av som mulig. Og man kan definitivt være aktiv på flere forskjellige måter også, og det er ikke bare sånn at man må gå på ski for å si det sånn. Se bare på hva en butikk som Kajakk & Fritid kan tilby deg, og som kanskje kan være av interesse. Derfor oppfordrer vi deg til å ta en titt på vår anmeldelse, uansett om du har erfaring med det eller ei. Hvem vet, kanskje du lærer deg noe nyttig? Så ta deg et par minutter, les videre her og få vite alt du behøver for en mer aktiv hverdag!

Hva du bør vite om Kajakk & Fritid

Det er kanskje noe man kan forstå ut i fra navnet, men Kajakk og Fritid er altså en norsk butikk. Og ikke bare har de en tilstedeværelse på nettet, de har også to fysiske butikker, en i Drammen og en i Stavanger. Det gjør det mulig for deg å besøke butikken for å snakke med dem, eller om du ønsker å gå litt nærmere inn på det som selges der. Det kan være verdt tiden din, slik at du får litt mer kjennskap. Men dersom det ikke er mulig for deg så er nettbutikken deres mer enn god nok, først og fremst fordi de har all informasjon du behøver online. Det er ikke mangel på svar der for å si det sånn, og gjør det veldig enkelt å finne ut av ting.

Det er en butikk som har gode vilkår, og da de har kontor i Norge, så må de også etterleve norske standarder for hvordan de behandler sine kunder. Det er noe vi ser på som ganske positivt, og det bør gjør en generelt mer positivt innstilt!

Hva du kan kjøpe

Det er dog utvalget som er hovedgrunnen til at man besøker denne butikken. Og da selger de både kajakker og produkter for fritiden! I realiteten er dette en butikk for de aktive, og spesielt for de som liker seg på vannet. Det ser man av produktkategoriene de selger også, hvor det er fint fokus på akkurat dette. Det er dog også tydelig at de har forsøkt å utvide litt, hvor de har andre kategorier som Fritid og El-sykkel. Så variasjonen er definitivt til stede, og det kan gjøre en handel for deg som kunde desto enklere med tanke på alt du kan finne der.

Navnene på merkene vil nok også de fleste kjenne igjen, spesielt om du har interesse for kajakk og slike ting fra før av. Det er i det hele tatt mye bra å finne på denne siden, og det er definitivt en vi anbefaler for alle som liker det de selger. Sannsynligheten er nok for høy at om du er interessert i kajakker og lignende, så vet du om akkurat denne butikken fra før av. Så noe riktig har den nok gjort!

Informasjon

Nedre Eikervei 12
3045 Drammen
Nedre Eikervei 12
Norge
hjelp@kajakk-fritid.no
32832710

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

D
Daphney Schulist 1 år siden
9
Jeg var nylig på utkikk etter en kajakk og fant 'Kajakk & Fritid'. Jeg må si at jeg ble imponert over deres utvalg av produkter. De har et bredt spekter av kajakker, el-sykler og SUP-er til...

Alle anmeldelser ( 1 )

Anmeldelse: Kjøpte Kajakk fra Kajakk & Fritid

Jeg var nylig på utkikk etter en kajakk og fant 'Kajakk & Fritid'. Jeg må si at jeg ble imponert over deres utvalg av produkter. De har et bredt spekter av kajakker, el-sykler og SUP-er til lave priser. Jeg endte opp med å kjøpe en flott kajakk som jeg har hatt glede av flere ganger allerede. Personalet var også veldig hjelpsomme og ga meg all informasjonen jeg trengte for å velge riktig kajakk for mine behov. De hadde kunnskap om alle produktene sine, noe som gjorde beslutningen min mye lettere. Det beste med denne butikken er definitivt den høye kvaliteten på produktene til tross for de lave prisene! Jeg vil absolutt anbefale Kajakk & Fritid til alle som er ute etter gode kjøp innen friluftslivsprodukter.

D
Daphney Schulist 1 år siden
Bestille
8
Service
10
Pris
10
Levering
8
Totalt
9
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!