Sportsdeal

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 6
Service 8
Pris 8
Levering 8

Totalt

7.5
100.0% vil kjøpe her igjen

Sportsdeal

Det er viktig å holde kroppen sunn, så vi må trene regelmessig. Hvem vil ikke ha en sunn og god kropp samtidig som du ser fantastisk ut med komfortable klær? Derfor gjelder det å finne en butikk som selger sportsutstyr av høykvalitet. Sportsdeal hevder å være en butikk som selger gode treningsklær. Om du ønsker å finne ut om dette er sant før du handler noe burde du lese gjennom kundeanmeldelser først! Kundeanmeldelser vil hjelpe deg finne ut om dette er et selskap du egentlig kan stole på eller ikke.

Om Sportsdeal

Sportsdeal er en norsk nettbutikk. Butikken er lokalisert i Telemark- og Vestfold, men har hovedlager på Notodden. Selskapet Sport 1 Tuven AS eier Sportsdeal og har i lenge stått for mesteparten av hyttefolkets tur og utstyr i Telemark. I 2005 ble det vedtatt å utvide kundebasen fra hyttefolk i telemark til hele Norges befolkning. Siden starten i 2005 har butikken sportsdeal hatt en vekst med hovedfokus på å gjenspeile den gode kundeservicen kundene i den fysiske butikk på Notodden.

Produkter hos Sportsdeal

Hos Sportsdeal finner du alt fra truger til fiskestang og sykkel til turbukse. Sortiment består av kjente merkevarer som Bergans, Hoka one one, Jotunheim, Twentyfour og rimeligere merker som blant annet Heldre, Vikafjell og Lmnts. Sportsdeal leverer varer i alle prisklasser og tilpasser seg stadig det ekspanderende markedet. De ønsker først og fremst å hjelpe idrettsutøvere på alle nivåer med å nå sine sportslige mål. Selskapet hevder at det har som mål å alltid tilby et høyt nivå av kundeservice og produktkunnskap, samtidig som det tilbyr kundene det aller beste innen sportslig innovasjon. Greaves Sports leverer følgende kategorier av herreklær og tilbehør: jakker, baselag, fleece, Gillet, hettegensere, sweatshirts, strikkevarer, topper, t-skjorter, skjorter, shorts, badetøy, vester, våtdrakter, støvler, sandaler, joggesko, ryggsekker , vesker, bagasje, vesker, belte, luer og hansker og en rekke andre. deres kvinnekolleksjon inkluderer bukser og jeans, poloskjorter, shorts, baselag, skjørt og kjoler, hettegensere, skjorter og bluser, tights og leggings, sportssko, vesker, sportsutstyrsvesker, dyretilbehør, GPS/pulsklokker, førstehjelp støtte og en rekke annet tilbehør. De selger en rekke produkter til både herre, dame og barn. De har jakker, Friluftsjakker, Skalljakker, Fritidsjakker, Treningsjakker, Vindjakker, Langrennjakke, Dunjakker Til Damer og menn, Vinterjakker, Regnjakker, Damebukser, Friluftsbukser, Skallbukser, Fritidsbukser, Treningsbukser, Langrennsbukser, Vinterbukser, Regnbukser, Treningstights, Dameoverdeler, herreoverdeler, Genser Til Damer og menn, Treningsoverdel Til Damer og menn, Ullgenser, Fleeceoverdeler, T-Skjorter , Singlet, Sports-BH, undertøy, Trøyer, Ulltrøye, Polyestertrøye, Longs Til Dame, Ullongs, Polyesterlongs, Undertøysett, Ullundertøysett Til Dame og menn, Superundertøysett, Badetøy, Damesko og herresko, Joggesko Til Dame, Tursko Til Dame, Innendørssko Til Dame, Fritidssko Til Dame, Gummistøvler Til Dame, Slippers Og Sandaler Til Dame, and Piggsko Til Dame, Herreoverdeler, Genser Til Herrer, Treningsoverdel Til Herrer, Ullgenser Til Herrer, Fleeceoverdel Til Herrer, T-skjorter Til Herrer, Piquet Til Herrer, Herreundertøy, Boxer Til Herrer, Trøye Til Herrer, Ulltrøye Til Herrer, Polyestertrøye Til Herrer, Longs Til Herrer, Ullongs Til Herrer, Polyesterlongs Til Herrer, Undertøysett Til Herrer, Ullundertøysett Til Herrer, Superundertøysett Til Herrer, Herresko, Joggesko Til Herre, Tursko Til Herre, Jaktsko Til Herre, Innendørssko Til Herre, Fritidssko Til Herre, Gummistøvler Til Herre, Slippers Og Sandaler Til Herre, and Piggsko Til Herre.

Erfaringer med denne bedriften

Har du handlet i denne sportsbutikken før? Hva synest du? Hvordan var kvaliteten på varene? Tok de lang tid å motta? Kommer du til å handle der igjen? Vil du anbefale denne butikken til andre? Vi vil gjerne høre alt du har å si om denne butikken, da din anmeldelse vil være til stor hjelp for potensielle kunder. Vi vil høre hva du likte med din opplevelse, samt de tingene du ikke likte. Takk for at du bidrar!

Informasjon

Telegata 6
3679 Notodden
Telegata 6
Norge
kundeservice@sportsdeal.no
+4735011740

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

F
Floy Brakus 2 år siden
7.5
Jeg har nylig kjøpt sportsutstyr fra Sportsdeal, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres. De tilbyr et bredt spekter av sport- og friluftsutstyr fra kjente merkevarer som Bergans...

Alle anmeldelser ( 1 )

SportsDeal - Enestående valg for sport-og friluftsentusiaster

Jeg har nylig kjøpt sportsutstyr fra Sportsdeal, og jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres. De tilbyr et bredt spekter av sport- og friluftsutstyr fra kjente merkevarer som Bergans, Norrøna, Helly Hansen og Helsport med mange flere. Jeg fant det enkelt å finne akkurat det jeg lette etter på nettsiden deres. Nettstedet var brukervennlig og oversiktlig med detaljerte beskrivelser av produktene. Informasjon om størrelser var også godt oppgitt, noe som gjorde at jeg følte meg trygg på hva jeg bestilte. Jeg satte pris på den raske leveringen av varene mine innenfor angitte tidsramme. Totalopplevelsen min hos Sportsdeal var positiv, og de virket opptatt av kundetilfredshet ved å tilby høykvalitetsprodukter sammen med god kundeservice.

F
Floy Brakus 2 år siden
6
Bestille
8
Service
8
Pris
8
Levering
7.5
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!