Naturkompaniet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Naturkompaniet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

J
Jones
Jeg var nylig på utkikk etter noen nye turklær og -utstyr, og jeg ble anbefalt Naturkompaniet av en venn. Jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres! De hadde et stort utvalg av klær, sko og ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Naturkompaniet: Kjøpe topp kvalitet produkter for naturelsker

  Jeg var nylig på utkikk etter noen nye turklær og -utstyr, og jeg ble anbefalt Naturkompaniet av en venn. Jeg må si at jeg er imponert over utvalget deres! De hadde et stort utvalg av klær, sko og utstyr egnet for friluftsliv- alt fra soveposer til telt. Tjenesten i butikken var fantastisk også. Personalet virket kunnskapsrike om produktene de solgte, og de kunne svare på alle de spørsmålene jeg hadde om ulike typer turutstyr. Ikke bare hjalp de meg å finne riktig størrelse på buksene mine, men de ga meg også tips om hva slags sokker som ville passe best med skoene mine. Jeg har handlet mye online før, så det var flott å oppleve fri frakt på ordre over 495,- kroner! Enkelheten ved netthandelen gjorde at det var en smidig prosess å få varene levert til postkontoret mitt. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Naturkompaniet til andre som er ute etter kvalitetsprodukter for friluftsliv mellom annet.


Andre så også på