Joyland Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Joyland

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

L
Luz Turcotte
Jeg kjøpte nylig et sexleketøy fra Joyland, og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med opplevelsen min. Arbeiderne var svært kunnskapsrike og hjelpsomme, noe som gjorde det lett for meg å finne akk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Grenseløs Nytelse med Joyland

  Jeg kjøpte nylig et sexleketøy fra Joyland, og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med opplevelsen min. Arbeiderne var svært kunnskapsrike og hjelpsomme, noe som gjorde det lett for meg å finne akkurat det jeg lette etter. Utvalget av produkter var utmerket, og butikken hadde alt fra merkevarer til rimelige alternativer. Alt i alt fant jeg produktene hos Joyland å være av høy kvalitet - noe som er meget viktig når man kjøper leketøy slike som dette. Frakttiden var raskere enn forventet, og pakken ble diskret sendt. Jeg satte pris på den gratis frakten over 699kr samt muligheten for et 365 dagers åpent kjøp. Alt i alt vil jeg anbefale at du sjekker ut Joyland hvis du er på utkikk etter sexleketøy eller lignende produkter. Du vil være sikker på å få en positiv opplevelse der!


Andre så også på