Beste gavekort ideer og tips for bekymringsfri gave til Jul

Er du usikker på hva du skal gi dine kjære i julegave? Føler du deg ukreativ og tom for ideer? Trenger du desperat noen gode julegavetips? Hva med et gavekort? Et gavekort gir personen muligheten til å velge sin egen gave, men hva slags gavekort burde du gi? Det er et hav med muligheter, og en rekke ting å ta hensyn til. Les videre for å finne ut hva slags alternativer du burde vurdere!

Burde du gi et gavekort?

Noen vil beskrive et gavekort som kjedelig. For enkelte mennesker er det et stigma rundt ideen om å gi gavekort. Den mest vanlige kritikken rundt gavekort er at de er "upersonlige", eller at de viser at den som gir gaven ikke har prøvd så hardt å finne en god gave, og heller tatt “den lette utveien”.

Vi er sterkt uenige i dette, og anser gavekort for å være et utmerket gavealternativ, spesielt for folk med spesifikk smak eller interesser som kan være vanskelig å handle for. Med et gavekort har mottakeren større frihet til å få noe de virkelig ønsker seg. Og med litt kreativitet kan du finne andre småting å gi sammen med gavekortet for å gjøre det like gjennomtenkt som enhver annen gave! Usikker på hvordan du skal finne gode julegaver til barn? Hva med et gavekort til en lekebutikk? Gavekort er kanskje ikke den mest spennende gaven du får, men det er likevel en fantastisk gave. Ikke alle kjenner deg så godt som foreldrene eller kjæresten, og vil derfor ikke være i stand til å vite hva du har behov for. Og e gavekort er alltid bedre enn en gave du ikke har noe bruk for.

Hotellgavekort

Vi alle elsker å reise! Gi et hotellgavekort til noen du er glad i. På denne måten gir du dem en opplevelse uten at du tvinger dem til å dra et sted de ikke ønsker. Hotellkjeder tilbyr gavekort som kan brukes på alle de forskjellige stedene, for maksimal allsidighet. Et tips er å pakke inn kortet med kartmønstret innpakningspapir eller silkepapir. Du kan til og med pakke inn kortet i en søt toalettmappe for å gjøre den enda mer praktisk! Hovedgaven er gavekortet, men tilbehøret gjør det mer personlig!

Behov og interesse

Presentkort vil alltid være en passende gave om det er til riktig sted. Så lenge du vet litt om personen, vet du nok hva de liker. Et Universal gavekort vil uansett alltid passe. Kanskje et gavekort til vinmonopolet? Steam gavekort kan også være et god ide. Det viktigste er at du vurderer hva personen bruker penger på, eller kanskje skulle ønske de hadde penger til. Ikke alle er gode nok til å unne seg noe de ønsker. Med et gavekort har de den perfekte muligheten! CDON, Komplett eller Elkjøp er butikker de fleste har behov for noe. En julekalender vil også gjøre susen når man teller ned dagene til julaften.

Gavekort til en klessbutikk

Har du noen gang vurdert å kjøpe klær i gave? Det er kanskje ikke den beste ideen. Hvert individ har en unik stil. Å kjøpe klær til noen andre er vanskelig, og det er alltid en risiko for å velge feil størrelse, noe som kan fornærme gavemottakeren. Likevel er klær noe vi alle trenger. Et gavekort til en klesbutikk er derfor ikke en dårlig ide. Med et gavekort hos Zalando kan mottakeren velge akkurat det produktet du ønsker blant det enorme sortimentet.

Gavekort til hobby

Hobbyer kan være dyre, noe som er trist siden det er noe vi får mye glede av, og gjerne skulle hatt muligheten til å bruke mer penger på. Har du en venn som liker løping? Om du vet hvor de pleier å kjøpe løpesko eller klær kan dette være en perfekt gave. Du risikerer ikke å kjøpe noe de ikke liker, men gir dem gleden ved å velge ut noe de selv ønsker. Har du en venn som liker å spille? Hva med et Playstation gavekort? Spesielt barn og tenåringer vil sette pris på muligheten til å bruke litt ekstra penger på det virtuelle.

Gavekort til møbler

Trenger du en gave til noen spesielle? La dem skape et hjem de elsker ved å velge møbler som reflekterer hvordan de ønsker at hjemmet deres skal se ut. Vi har alle en bestemt smak når det kommer til møbler, og foretrekker nok å velge selv. IKEA er kjent for sine rimelige møbelprodukter. Shoppere elsker IKEA på grunn av hvor rimelige møblene er. Mange IKEA-produkter koster omtrent halvparten av konkurrentene. Noe av hvorfor IKEAs priser er så lave, er at den pakker alt flatt for å spare lagrings- og transportkostnader. Et IKEA gavekort er perfekt for de som skal flytte eller bare ønsker nye møbler. Finn anmeldelser hos ReviewsBird.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre