Elkjøp

Alle anmeldelser

Elkjøp

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Elkjøp

Ser du etter en trygg og pålitelig elektronikkbutikk på nett? Det er ikke så enkelt som man kanskje tror å navigere seg frem i et hav av nettbutikker innen samme segment. Når det kommer til elektronikk vil vi selvfølgelig forsikre oss om at forhandleren er pålitelig. Den beste måten å gjøre dette på er ved å lese om andre kunder sine erfaringer med produktene deres. Her på ReviewsBird kan du lese andre sine kundeanmeldelser om butikkjeder som for eksempel Elkjøp for å finne ut om dette kan være et godt alternativ for deg.

Om Elkjøp
Elkjøp er et norsk selskap som driver med salg av forbrukerelektronikk både på nett og i fysiske butikker. Selskapet har over 415 varehus spredt over Norge, Danmark, Sverige, Finland, Grønland, Island og Færøyene. Elkjøp ble grunnlagt allerede i 1962 og er et privateid selskap med sitt hovedkontor i Nydalen. Virksomheten eies av DSG International gjennom selskapet Dixon Stores Group Retail Norway AS. Elkjøp-konsernet har per i dag rundt 11,000 ansatte.

Produkter og tjenester av Elkjøp
Elkjøp sitt sortiment er først og fremst basert på forbrukerlektronikk til hjemmet. De selger varer innen en rekke ulike kategorier som blant annet PC & kontor, hvitevarer, hjem & hage, personlig pleie, gaming, kjøkken & vaskerom og mobil, nettbrett & smartklokker. Noen eksempler på produkter du kan finne i nettbutikken er hårføner, støvsuger, blender, vaskemaskin, bærbar PC, mobiltelefon mm. På nettsiden finner du en oversikt over alle varehus i Norge med både adresse og åpningstider. Du kan også se lagerbeholdningen for ulike varer i de forskjellige varehusene. Når du handler varer fra denne nettbutikken vil leveringstiden og frakprisen variere etter hvilke varer du kjøper. Dersom du kjøper større artikler som for eksempel en vaskemaskin kan du også bestille levering med montering. Selskapet tilbyr også 50 dager åpent kjøp på noen av produktene deres, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere produktet så lenge det fremstår som nytt og du har tatt vare på originalemballasjen. De har også en prismatch-garanti som går ut på at de lover å matche samme pris dersom du finner et identisk produkt billigere et annet sted. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, kampanjer og tilbud fra denne nettbutikken i tillegg til å oppnå fordeler som egne rabatter så kan du melde deg inn i kundeklubben deres. Siden Elkjøp er en forhandler av elektronikk er de også pliktig til å ta i mot EE-avfall (elektronisk avfall) noe som betyr at du kan levere inn en gammel vaskemaskin eller datamaskin i hvilken som helst Elkjøpbutikk.

Komplimenter, klager og tips om Elkjøp
Her på nettsiden ønsker vi å gjøre det enklere for leserne våre å velge de absolutt beste nettbutikkene ved å dele informasjon og kundeanmeldelser om de ulike selskapene. Har du handlet varer fra Elkjøp? Da vil vi gjerne høre om din opplevelse. Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring der du forteller litt om blant annet leveringstiden, kundeservicen, brukervennligheten til nettsiden eller annen relevant informasjon.