Zalando

Alle anmeldelser

Zalando

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Logo NLY Man
NLY Man

I dag er det utrolig enkelt å finne alt man kunne ønske av herreklær på nett og vi får stadig flere og flere nettbut...

Logo Fitliving
Fitliving

Leter du etter stilig og praktisk treningstøy men er lei av å måtte gå fra stativ til stativ i alle sportsbutikkene? N&ari...

Logo Gina Tricot
Gina Tricot

Er du på jakt etter ny butikk for dameklær på nett? Dameklær er kanskje en av de aller største varegruppene på...

Logo Nelly
Nelly

Klær er noe vi stadig har behov for og noe som mange er opptatt av. Er du på jakt etter noe nytt og spennende til garderoben din? &Osla...

Zalando

Er du ute etter en klesbutikk på nett for fører varer for både menn, kvinner og barn? Klær er et av de aller største varesegmentet når det kommer til netthandel og derfor kan det fort være vanskelig å velge nettbutikk. Det beste du kan gjøre for å forsikre deg om at et selskap både er trygt og pålitelig er å lese om andre kunder sine opplevelser med dem før du velger om du ønsker å handle der. Her på ReviewsBird kan du lese om andre kunder sine erfaringer med selskap som Zalando og mange flere!

Om Zalando
Zalando er et selskap som driver med salg av moteartikler på nett. Selskapet ble opprinnelig opprettet i Berlin i 2008 der de også har sitt hovedkontor. Siden oppstarten har Zalando blitt mer og mer aktiv på det europeiske markedet med egne hjemmesider for flere land som blant annet Norge, Danmark, Sverige, Finland, Østerrike og Spania. Per i dag har selskapet over 14.000 ansatte og hevder selv å være en av Europas ledende virksomheter innen salg av klær og annet motetilbehør.

Produkter og tjenester av Zalando
Zalando selger en rekke moteartikler for både kvinner, menn og barn. Sortimentet deres er delt inn i flere ulike hovedkategorier som blant annet klær, sko, sport og accessories. Du kan også sortere utvalget etter produkter som er nedsatt i pris og designermerker. Du kan forvente å finne produkter fra flere kjente merkevarer som blant annet Converse, Nike, Diesel og Vero Moda. I kategorien tilbehør vil du finne produkter som vesker, smykker, belter og klokker for å nevne noen. Når du handler fra denne nettbutikken vil leveringstiden variere etter hvilke produkt du kjøper da noen av varene deres sendes fra lagerhus lengre borte. For bestillinger på, eller over, et beløp på 299kr vil du få gratis frakt. På bestillinger under dette beløpet vil det komme et tillegg på 39kr. Du har automatisk 100 dager åpent kjøp på alle varer fra Zalando, noe som vil si at du i denne perioden kan sende varene i retur så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. Du kan velge å betale ordren din med de vanligste betalingsmetodene som VISA og Mastercard, men også med nyere metoder som PayPal og Vipps. Dersom du har din egen nettside eller kanal i sosiale medier kan du også bli en samarbeidspartner av Zalando gjennom deres Affiliate program. Affiliate markedsføring går ut på at du kan tjene penger på markedsføring som genererer salg på sidene til et selskap.

Komplimenter, klager og tips om Zalando
Har du handlet varer fra Zalando? Eller har du noen andre erfaringer med denne nettbutikken? Da vil vi gjerne høre fra! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de absolutt beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse med din erfaring. Si gjerne litt om leveringstiden, servicen, produktene, kvaliteten eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.