Tell ned dager til Jul med en julekalender. Hvilken velger du?

Julen er absolutt en magisk tid, og en av de beste måtene å komme inn i tingenes ånd på er å telle ned dagene med en festlig adventskalender. Ingenting er som en måned full av minigaver for å få deg begeistret for den store dagen. Så hva slags kalender skal du velge? Her finner du alternativer som passer ulike interesser og budsjett.

Hva skal man med en Julekalender?

Adventskalendere gjør julenedtellingen morsommere og spennende! Disse overraskelsene imøtekommer ulike ønsker, som inkluderer adventskalendere for barn, adventskalendere for skjønnhet, og til og med adventskalendere for sjokolade og godteri, eller adventskalendere for hunder. I hovedsak er de esker eller beholdere fylt med små skjønnhetsprodukter, med ett produkt for hver dag i desember frem til jul. Det finnes en rekke ulike alternativer som allerede er ferdige. Likevel kan du alltid lage en helt egen kalender full av helt personlige gaver. Kjøp gaver selv hos andre nettbutikker. Du kan også vurdere en skrapekalender, der du skraper frem en luke hver dag frem til jul, og har sjansen til å vinne penger. Les videre for å finne ut hva slags kalendere du kan velge mellom, og hva som er fordelene ved dem

Sminke og skjønnhet

Enten du handler til deg selv eller noen andre, vil de beste skjønnhetsadventskalenderene utvilsomt bringe magien i år. Skjønnhetsadventskalendere er et relativt nytt fenomen, men de har raskt blitt en favoritt blant skjønnhetsfans og skjønnhetselskere. Selv om innholdet i skjønnhetsadventskalendere kan variere, inkluderer de ofte ting som hudpleie, sminke, neglelakk og kroppspleieartikler. For skjønnhetsentusiaster er adventskalendere for skjønnhet den perfekte måten å prøve ut nye produkter og merker, samt å fylle opp gamle favoritter. Pluss, hvem elsker ikke å få noe vakkert hver dag før jul? Mange merker produserer sine egne kalendere. Det betyr at dersom det er et hudpleiemerke du liker spesielt godt, er det en sjanse for at de har en helt egen kalender.

Noen populære adventskalendere innenfor skjønnhet inkluderer Blivakker sin adventskalender, Blush adventskalender, Lyko adventskalender, the body shop julekalender, rituals julekalender og mange flere. Skjønnhetsadventskalendere er en fin måte å prøve ut nye produkter og finne nye favoritter. Dessuten er de veldig gøy. Det er mange skjønnhetsadventskalendere på markedet, så det er garantert en som er perfekt for deg. Enten du leter etter hudpleie, sminke eller hårpleie, kan du finne en adventskalender som er fylt med godsaker. Om du er på utkikk etter en julekalender til kjæresten vil denne typen passe bra.

Kalendere til barn

Julen er en spennende tid for de fleste, men det gjelder spesielt når du er barn. Og ingenting topper gleden av å telle ned dagene til julenissen kommer og legger igjen en haug med gaver under treet. En adventskalender er en fin måte å feire sesongen på, og den er også fullpakket med morsomme gaver, og når det kommer til de beste adventskalenderene for barn er det mye å velge mellom. Til barn finner du en rekke ulike alternativer. Du kan blant annet kjøpe godterikalendere, men de fleste barnekalendere inkluderer leker. Du kan blant annet kjøpe kalendere med temaer som star wars, dinosaur, tog, disney og mye mer. Lukene inkluderer en leke hver dag frem til jul. På denne måten vil barnet oppnå en full kolleksjon av leker når alle lukene er åpne. Hos ReviewsBird kan du lese julegavetips, i tillegg til julegaver til han.

Sjokoladekalender

Du kan finne adventskalendere fylt med omtrent alt i disse dager, men tradisjonelle sjokoladefylte slår aldri feil. Hvis familie og venner elsker sjokolade og godteri, er julen en fin tid for å unne dem alle disse godsakene. Hvis du vil nyte sjokolade alene, er det også greit. Det er alltid en god idé å ønske julen velkommen med all den deilige sjokoladen og godteriet å smake hver dag før den store dagen! For å oppsummere kan man ikke gå feil med en godterikalender. Det er kanskje ikke førstevalget for alle treningsentusiaster, men det er noe de fleste vil like. Om du ønsker en sjokoladekalender, kan du for eksempel kjøpe dette på KIWI.

Vurdert å teste en dyrekalender?

Visste du at det finnes julekalender til hund og julekalender til katt? Vi elsker å skjemme bort kattene og hundene våre året rundt, så hvorfor ikke gjøre litt ekstra mot jul. Coolstuff og andre dyrebutikker selger nemlig egne dyrekalendere! Adventskalendere kommer i så mange former og størrelser for mennesker, fra adventskalendere med sjokolade, til de som er fylt med barneleker, skjønnhetsprodukter og til og med sprit. Så hvorfor ikke inkludere kjæledyrene i julemoroa også? Avhengig av kjæledyret ditt, kan du kjøpe en adventskalender for katt eller hund. Det er til og med adventskalendere laget for fisk! Kalenderene er fulle av spennende produkter og godbiter.

Anne Sigrid Jakobsen Av Anne Sigrid Jakobsen

Anne Sigrid er e-handelsspesialist og forbrukervarekonsulent spesialisert i handelsrett og forbrukeratferd. Hun har erfaring innen leverandørkjederådgivning og produktutvikling, og har jobbet i e-handelsbransjen... Les videre