Blush Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Blush

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

E
Enola Torp
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Blush! Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av hår-, sminke- og hudprodukter til lave priser. Bestillingen min var veldig enkel å legge inn, og leveransen kom ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastisk Handleopplevelse Hos Blush.no

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med Blush! Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av hår-, sminke- og hudprodukter til lave priser. Bestillingen min var veldig enkel å legge inn, og leveransen kom raskt. Jeg ble imponert over de kjente merkevarene som Redken, bareMinerals, KMS og mange flere som nettbutikken tilbyr. Det var flott å se at kvalitetsprodukter ikke trenger å være så dyre! Produktene jeg bestilte, inkludert make-up og hudpleieprodukter fra bareMinerals, har vært fantastiske. De har forbedret min plassering betydelig uten å skade huden min - noe jeg er veldig takknemlig for. Alt i alt vil jeg anbefale Blush til alle på jakt etter gode produkter til salgspriser samt rask shipping. Jeg ser frem til å handle hos dem igjen i nær fremtid.


Andre så også på