Bålstedet Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Bålstedet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Garrett Runolfsdottir
Jeg kjøpte nylig en bålpanne fra Bålstedet og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Kvaliteten på produktet var utmerket og det passet perfekt til mine behov for både å holde meg varm om kvelden o...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Bemerkelsesverdig Bålsteinen

  Jeg kjøpte nylig en bålpanne fra Bålstedet og jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Kvaliteten på produktet var utmerket og det passet perfekt til mine behov for både å holde meg varm om kvelden og grille noen pølser. En av de mest positive tingene ved min opplevelse med Bålstedet var deres kundeservice. Personalet var svært kunnskapsrike om produktene sine, og tok seg tid til å svare på alle mine spørsmål grundig. De ga også nyttige tips og råd om hvordan man kan få mest mulig nytte av min nye bålpanne. Noe annet som skilte seg ut for meg, var den rentbrennende teknologien i bålpannen, noe som betyr at det ikke vil produsere så mye røyk eller aske som andre traditionelle ildsteder. Dette gjorde rengjøringsprosessen mye enklere enn hva jeg hadde forventet. Alt i alt har jeg hatt en positiv erfaring med mitt kjøp fra Bålstedet, Jeg vil definitivt anbefale dette firmaet til venner og familie når de trenger et kvalitetsprodukt av høy kvalitet.


Andre så også på