Lightup.no Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lightup.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bessie
Jeg har akkurat handlet på Lightup.no, og jeg kan trygt si at det var en fantastisk opplevelse. Jeg var på jakt etter nye lamper for hjemmet mitt og fant ut at dette nettstedet hadde det beste utva...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastisk handleopplevelse hos Lightup.no

  Jeg har akkurat handlet på Lightup.no, og jeg kan trygt si at det var en fantastisk opplevelse. Jeg var på jakt etter nye lamper for hjemmet mitt og fant ut at dette nettstedet hadde det beste utvalget av belysning i Norge. Det som virkelig skilte seg ut for meg med denne nettsiden, var kundeservicen. De svarte umiddelbart på spørsmålene mine og hjalp meg med å finne de perfekte lampene til rommene i huset mitt. Leveringen gikk også veldig raskt og effektivt - jeg hadde pakkene mine levert rett på døren min innen kort tid. Kvaliteten på produktene er like imponerende som kundeservicen deres. Lampene jeg kjøpte ser fantastiske ut når de lyser opp rommet mitt om natten, og det føles bra å vite at jeg gjorde et godt kjøp fra en troverdig nettbutikk. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale Lightup.no til alle som trenger ny lamper eller belysning til hjemmet sitt. Deres eksepsjonelle kundeservice kombinert med toppkvalitetsprodukter gjør dem til den perfekte destinasjonen for dine lysbehov!


Andre så også på