Ecco Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Ecco

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

G
Gabriella
Jeg nylig kjøpte et par ECCO-sko fra deres offisielle nettbutikk, og jeg må si at opplevelsen min var fantastisk. Bestillingen gikk veldig greit og leveringen var raskere enn forventet. Det som im...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fantastiske handleopplevelse hos ECCO - Kjøp Høykvalitetssko Online

  Jeg nylig kjøpte et par ECCO-sko fra deres offisielle nettbutikk, og jeg må si at opplevelsen min var fantastisk. Bestillingen gikk veldig greit og leveringen var raskere enn forventet. Det som imponerte meg mest var kvaliteten på skoene. Ecco er virkelig tro mot sitt løfte om å tilby høykvalitetsprodukter laget av ekte skinn. Skoene mine føles luksuriøse og holdbare, noe som gjør det klart at investeringen i dem er verdt det. Det beste med denne butikken er også deres enkle returpolicy, som betyr at du kan returnere produktene dine hvis de ikke passer eller ikke oppfyller forventningene dine uten noen problemer. Hvis du vil ha høykvalitetssko laget av ekte skinn, så anbefaler jeg definitivt å sjekke ut ECCOs nettbutikk!


Andre så også på