1 selskaper

Innboforsikring

ReviewsBird

Innboforsikring

Er boligforsikring obligatorisk når du kjøper eller leier hus eller leilighet? Er boligforsikring et obligatorisk vilkår for å få boliglån, eller finnes det andre måter? Hvilket boligforsikringsselskap er billigst eller best og hvilken boligforsikring dekker mest? Dette er saker som alle huseiere eller leietakere tar seg av.  Har du noen gang hatt et øyeblikk - mens du så på forsikringen din eller kjøpte en forsikring - hvor du tenkte: "Hva er forsikring? Og trenger jeg det egentlig?"

Du er ikke alene. Forsikring kan være en mystisk og gåtefull ting. Hvordan fungerer forsikring? Hva er fordelene med forsikring? Og hvordan finner du den beste forsikringen for deg? Dette er vanlige spørsmål, og heldigvis er det noen enkle å- forstå svarene til dem

For å hjelpe finner du noen enkle forsikringsforklaringer nedenfor.

Hva er forsikring

Forsikring er et økonomisk sikkerhetsnett som hjelper deg og dine kjære å komme deg etter at noe vondt har skjedd - for eksempel brann, tyveri, søksmål eller bilulykke. Når du kjøper forsikring, mottar og når du lider et tap som dekkes av forsikringen din og sender inn et krav, betaler forsikringen deg eller en utpekt begunstiget, kalt en begunstiget, basert på vilkårene i forsikringspolisen din. Det vanskeligste med forsikring er at du betaler for noe du håper du aldri kommer til å bruke. Ingen vil at noe vondt skal skje med dem. Men å lide et tap uten forsikring kan sette deg i en vanskelig økonomisk situasjon.