Hedvig

Alle anmeldelser

Hedvig

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Hedvig

Er du ute etter ny forsikring? Ønsker du en forhandler som tilbyr alle de nødvendige forsikringene på ett og samme sted? Nå finnes det en rekke nettsider som tilbyr alt fra innboforsikring til studentforsikring. Hedvig er en av nettsidene innen dette segmentet. Men når det kommer til forsikring er det svært viktig at avtalen du signerer er hos en trygg og pålitelig leverandør. Her på denne siden hjelper vi deg til å finne frem til de aller beste alternativene ved å dele informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har erfaringer med de ulike forhandlerne. På denne måten gjør vi det enkelt for deg å finne akkurat den forhandleren som passer for deg!

Om Hedvig
Hedvig Forsikring er opprinnelig et Svensk forsikringsselskap som ble etablert i Sverige i 2016 av Lucas Olof Vilhelm Carlsén. Siden oppstarten har selskapet fortsatt og vokse og i 2020 ble Hedvig forsikring også etablert i Norge. Forsikringsselskapet fører alle de vanlige forsikringene som innbo-, student- og reiseforsikring. I følge selskapet selv mener de at de har startet et selskap som har ser på forsikring på en annen måte. Selskapet tar kun en fast avgift av alle innbetalinger og etter dette går alle resterende penger inn på en utbetalingskonto for forsikringskravene. 

Produkter og tjenester av Hedvig
Hedvig er et selskap som tilbyr en rekke ulike forsikringer som innbo-, reise- og studentforsikring. For å få et prisforslag for din situasjon kan du gå til nettsiden deres og oppgi din informasjon for å få tilsendt et forsikringstilbud. I tillegg til nettsiden har selskapet også en app der du kan melde inn forsikringskrav 24/7, deres kundeserviceavdeling er også tilgjengelig frem til 22.00 hver dag. I følge selskapet selv tar de kun et fast beløp for sin service, resten av summen blir stående på en utbetalingskonto som dekker medlemmenes forsikringskrav og dersom det skulle være penger til overs på denne kontoen ved årsslutt donerer selskapet resten av pengene til veldedighet. Hedvigs innboforsikring dekker blant annet brann, vannskade, ID-tyveri mm. I tillegg har de også en egen rabatt for unge og studenter. Innboforsikringen dekker opptil 1.000.000kr. Hedvigs reiseforsikring gjelder fra det øyeblikket du går ut døren og dekker blant annet medisinsk behandling og tap av bagasje. Reiseforsikringen er gyldig i 45 dager per tur. Du kan også velge en komboforsikring som inkluderer både innbo- og reiseforsikring i ett. Dersom du kommer i en situasjon der du trenger å benytte deg av din innbo- eller reiseforsikring må du gjøre dette innen 1 år etter situasjonen oppstår. Dersom situasjonen er knyttet til kriminelle handlinger som innbrudd, hærverk, tyveri osv. Må hendelsen først meldes fra om til politiet før du kan få gjennomført et forsikringskrav.

Komplimenter, klager og tips om Hedvig
Har du benyttet deg av innbo- eller reiseforsikringen til Hedvig? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste alternativene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Si gjerne litt om pris, kvalitet, service og annen relevant informasjon.