Hedvig Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Hedvig

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Schinner
Jeg har nylig tatt i bruk forsikringstilbudet til Hedvig, og jeg er utrolig fornøyd med min opplevelse så langt. Som en person som verdsetter bekvemmelighet og effektivitet når det gjelder å håndte...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fremtidssyn innenfor Forsikring Tusen takk!

  Jeg har nylig tatt i bruk forsikringstilbudet til Hedvig, og jeg er utrolig fornøyd med min opplevelse så langt. Som en person som verdsetter bekvemmelighet og effektivitet når det gjelder å håndtere mine personlige forsikringer, fant jeg alt jeg var ute etter hos Hedvig. Det som skiller dette forsikringsselskapet fra andre er dets 100% digitale plattform der alle tjenestene kan nås via mobilappen. Innen sekunder av å ha lastet ned appen fikk jeg full oversikt over forskjellige dekningsalternativer og kunne velge den planen som passet best for mine behov. Det var også veldig beroligende å vite at uansett hva slags utfordringer du måtte møte underveis, kunne du alltid få hjelp umiddelbart fra et team med hyggelige ansatte. Jeg kontaktet dem nylig angående noen spørsmål om mine abonnementsplaner, og kundeservicerepresentanten svarte raskt på mine spørsmål på en profesjonell måte. Hedvig-appens programvare fungerer også sømløst - hele oppsett- og aktiveringsprosessen tok bare noen få minutter. Totalt sett har denne forsikringsleverandøren virkelig lagt til rette for hvordan vi ønsker å leve livene våre i dag - praktisk, digitalisert og fleksibel.


Andre så også på