Auto Europe Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Auto Europe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

H
Hartmann
Jeg nylig leid en bil gjennom Auto Europe, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med servicen jeg mottok. Bestillingen var svært enkel å utføre på nettstedet deres, og prisene var meget konkurransedyk...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Sterk Kundeoppfattelse

  Jeg nylig leid en bil gjennom Auto Europe, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med servicen jeg mottok. Bestillingen var svært enkel å utføre på nettstedet deres, og prisene var meget konkurransedyktige. Jeg hadde noen spørsmål om forsikring, så jeg kontaktet kundestøtte via chat, og representanten var veldig hjelpsom og besvarte alle mine spørsmål umiddelbart. Da jeg ankom for å hente leiebilen min, ble jeg møtt av personalet som var veldig hyggelige og imøtekommende. De gikk gjennom alle vilkårene i kontrakten med meg nøye før de ga meg nøklene til bilen min. Bilutleieprosessen gikk smertefritt uten problemer eller unødvendige ventetider. Bilen selv var ren og godt vedlikeholdt inne samt ute da den hadde lav kilometerstand, noe som bidro til at turen min kjørte jevnere enn forventet da det ikke oppsto noen tekniske feil underveis. Tilbakeleveringen av bilen skjedde også uten problemer eller stress. Alt i alt vil jeg sterkt anbefale Auto Europe både når det kommer til priser men mest avgjørende er deres service!


Andre så også på