AVIS Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

AVIS

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Turcotte
Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med Avis Bilutleie. Bestillingen var rask og enkel på nettsiden deres, og jeg fikk spesialtilbud som gjorde det til et godt kjøp for meg. Bilen var ren og ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  A Good Experience with AVIS Bilutleie

  Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med Avis Bilutleie. Bestillingen var rask og enkel på nettsiden deres, og jeg fikk spesialtilbud som gjorde det til et godt kjøp for meg. Bilen var ren og i god stand når jeg hentet den, så jeg følte meg trygg da jeg kjørte av gårde. Kundeservicen underveis var også utmerket – de ansatte var hjelpsomme og profesjonelle. En annen ting som virkelig skilte seg ut fra andre bilutleieselskaper var at prisene hos Avis er svært konkurransedyktige uten å gå på bekostning av kvaliteten eller servicen. Jeg ville absolutt anbefale Avis til alle som trenger å leie en bil i Norge eller resten Europa - de leverer virkelig god verdi for pengene.


Andre så også på