AVIS

Anmeldelser, erfaringer og klager

Bestille 8
Service 10
Pris 8
Levering 6

Totalt

8
100.0% vil kjøpe her igjen

AVIS

Avis Bilutleie - Bestill din neste reise

Avis Bilutleie er en av de mest populære bilutleiefirmaene i Norge, og det er ikke uten grunn. Med over 70 år erfaring i bransjen, har Avis etablert seg som en pålitelig og pålitelig aktør innen bilutleie. Uansett om du trenger en bil for forretningsreise, familieferie eller bare for å komme deg rundt i byen, kan Avis tilby deg et bredt utvalg av biler som passer til dine behov.

Med Avis Bilutleie kan du enkelt og raskt bestille leiebil online. Du kan velge mellom et bredt utvalg av personbiler, elbiler, varebiler og lastebiler, avhengig av dine behov og preferanser. Uansett hvilken type bil du velger, kan du være sikker på at du vil få en pålitelig og godt vedlikeholdt bil som tar deg komfortabelt og sikkert til din destinasjon.

En av de beste tingene med Avis er deres brede nettverk av utleiestasjoner over hele Norge. Med over 5500 utleiestasjoner i 170 land, kan du enkelt finne en Avis-utleiestasjon i nærheten av deg. Enten du er i Oslo, Bergen, Trondheim eller Tromsø, vil du finne en Avis-utleiestasjon i nærheten.

En annen stor fordel med Avis er deres fleksible bookingpolicy. Hvis du har behov for å endre eller avbestille bestillingen din, kan du enkelt gjøre det uten ekstra kostnad. Avis gir deg også muligheten til å bestille tilleggsprodukter som forsikring, barneseter og GPS. Med Avis vil du ha alt du trenger for en bekymringsfri og komfortabel reise.

Tilleggsprodukter og tjenester

Som en av de mest erfarne bilutleieaktørene i bransjen, vet Avis hva kundene deres trenger og ønsker. Derfor tilbyr de et bredt utvalg av tilleggsprodukter og tjenester for å gjøre din bilutleieopplevelse enda bedre.

En av de mest populære tilleggsproduktene er forsikring. Avis tilbyr et bredt utvalg av forsikringsalternativer som dekker alt fra egenandel til tyveri og skade. Du kan velge mellom forskjellige nivåer av forsikring, avhengig av dine behov og budget.

En annen populær tjeneste er Avis Månedsleie. Hvis du trenger å leie en bil i en måned eller lenger, kan du enkelt gjøre det med Avis Månedsleie. Dette er et fleksibelt alternativ som gir deg muligheten til å ha en bil så lenge du trenger den, uten å måtte forplikte deg til et langvarig leieforhold.

Avis tilbyr også enveisleie av bil, noe som gjør det enkelt å leie en bil i en by og returnere den i en annen. Dette er perfekt for de som planlegger en lengre reise eller ønsker å utforske forskjellige deler av landet uten å måtte bekymre seg for å måtte kjøre tilbake til utgangspunktet.

Uansett hvilken tjeneste eller tilleggsprodukt du velger, kan du være sikker på at Avis vil tilby deg en førsteklasses opplevelse. Med deres pålitelige biler, konkurransedyktige priser og utmerket kundeservice, vil du ikke bli skuffet.

Samfunnsansvar og miljø

Avis er ikke bare opptatt av å tilby gode bilutleietjenester, de er også opptatt av samfunnsansvar og miljøvennlighet. Som en del av sitt miljøengasjement, har Avis et bredt utvalg av elbiler tilgjengelig for utleie. Hvis du ønsker å leie en miljøvennlig bil, kan du enkelt velge en av Avis' elbiler og bidra til å redusere ditt karbonavtrykk.

Avis er også opptatt av å støtte lokale samfunn. De samarbeider med forskjellige organisasjoner og veldedighetsorganisasjoner for å hjelpe de som trenger det mest. Ved å velge Avis som din bilutleiepartner, bidrar du til å støtte deres samfunnsengasjement og hjelpe de som trenger det mest.

Som en av de ledende bilutleieaktørene i verden, er Avis opptatt av å skape gode opplevelser for kundene sine og være en pålitelig partner for alle deres reiser. Uansett om du er på forretningsreise, familieferie eller bare trenger en bil for å komme deg rundt i byen, kan du stole på at Avis vil gi deg en førsteklasses opplevelse og en pålitelig bil som tar deg dit du skal på en trygg og komfortabel måte.

"Livet er som å kjøre en bil. For å gå bakover, snu deg om og se fremover."

Konklusjon

Med sitt brede utvalg av biler, konkurransedyktige priser og utmerket kundeservice, er det ikke overraskende at Avis er en av de mest populære bilutleieaktørene i Norge. Uansett om du trenger en bil for forretningsreise eller ferie, kan du stole på at Avis vil tilby deg en førsteklasses opplevelse og en pålitelig bil som tar deg dit du skal på en trygg og komfortabel måte.

Med deres brede nettverk av utleiestasjoner over hele Norge og deres fleksible bookingpolicy, gjør Avis det enkelt og praktisk for deg å leie en bil akkurat når du trenger det. Enten du er i Oslo, Bergen, Trondheim eller Tromsø, vil du finne en Avis-utleiestasjon i nærheten. Og med deres tilleggsprodukter og tjenester som forsikring, månedsleie og enveisleie, kan du tilpasse din leieopplevelse akkurat slik du ønsker det.

Så neste gang du trenger en pålitelig og pålitelig bilutleietjeneste, bør du definitivt vurdere Avis. Med Avis kan du være sikker på en førsteklasses opplevelse og en bekymringsfri reise. Finn din nærmeste Avis-utleiestasjon og bestill din neste leiebil i dag!

Skriv en anmeldelse og fortell oss om din opplevelse med Avis Bilutleie. Vi vil gjerne høre hva du synes!

Anmeldelser, erfaringer og klager

Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her. Vær oppmerksom på hvor du skal foreta kjøpet eller rangere en butikk der du har gjort et (nett) kjøp selv. På denne måten bestemmer alle selv hvilke butikker som er dårlige og gode!

Søkelys: Hva sier kundene våre?

T
Turcotte 1 år siden
8
Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med Avis Bilutleie. Bestillingen var rask og enkel på nettsiden deres, og jeg fikk spesialtilbud som gjorde det til et godt kjøp for meg. Bilen var...

Alle anmeldelser ( 1 )

A Good Experience with AVIS Bilutleie

Jeg har hatt en veldig positiv opplevelse med Avis Bilutleie. Bestillingen var rask og enkel på nettsiden deres, og jeg fikk spesialtilbud som gjorde det til et godt kjøp for meg. Bilen var ren og i god stand når jeg hentet den, så jeg følte meg trygg da jeg kjørte av gårde. Kundeservicen underveis var også utmerket – de ansatte var hjelpsomme og profesjonelle. En annen ting som virkelig skilte seg ut fra andre bilutleieselskaper var at prisene hos Avis er svært konkurransedyktige uten å gå på bekostning av kvaliteten eller servicen. Jeg ville absolutt anbefale Avis til alle som trenger å leie en bil i Norge eller resten Europa - de leverer virkelig god verdi for pengene.

T
Turcotte 1 år siden
8
Bestille
10
Service
8
Pris
6
Levering
8
Totalt
Ville kjøpe her igjen?

Skriv din egen anmeldelse

Vi bruker tilknyttede lenker på denne siden. Hvis du klikker og gjør et kjøp, kan vi motta en liten provisjon uten ekstra kostnader for deg. Takk for din støtte!