Podimo Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Podimo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

Q
Quinten Krajcik
Podimo er en utmerket tjeneste for alle som liker å høre på podcaster og lydbøker. Jeg må innrømme at jeg var skeptisk i begynnelsen, men nå har jeg blitt en ivrig bruker av denne fantastiske tjene...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  En fremragende podcast- og lydtjeneste

  Podimo er en utmerket tjeneste for alle som liker å høre på podcaster og lydbøker. Jeg må innrømme at jeg var skeptisk i begynnelsen, men nå har jeg blitt en ivrig bruker av denne fantastiske tjenesten. Det første som fanget min oppmerksomhet var det store utvalget av eksklusive True-Crime-serier samt inspirerende podcaster og mine favoritt-lydbøker. Uansett hva slags preferanser du har, vil du definitivt finne noe interessant her. Jeg ble også imponert over hvor responsiv og intuitiv Podimos plattform er. Det tar ikke lang tid å lære seg hvordan alt fungerer, selv om man aldri før har brukt en lignende tjeneste tidligere. I tillegg kan man laste ned alt innholdet offline og fortsette å høre uavhengig av internettforbindelsen. Sist men ikke minst så er prisen mer enn rettferdig for all den kvaliteten man får hos Podimo - eksklusivitet, variasjon, brukervennlighet osv... Alt dette gjør Podimo verdt hver krone!


Andre så også på