BikeMember Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

BikeMember

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

K
Kohler
Jeg vil gjerne dele min erfaring med BikeMember. Jeg kjøpte en ny elsykkel for noen uker siden, og jeg ville gjøre alt jeg kunne for å beskytte den mot tyveri. Dette førte meg til BikeMember sin ne...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Beskytt din nye investering - Ta i bruk FG-Godkjent Sykkelregister!

  Jeg vil gjerne dele min erfaring med BikeMember. Jeg kjøpte en ny elsykkel for noen uker siden, og jeg ville gjøre alt jeg kunne for å beskytte den mot tyveri. Dette førte meg til BikeMember sin nettside der de tilbyr en FG-godkjent sykkelregistreringsordning. Jeg ble veldig imponert over hvor enkelt og raskt det var å registrere sykkelen min på nettstedet deres. Alt jeg trengte var serienummeret og noen grunnleggende opplysninger om meg selv, så var registreringen fullført. Det som er enda bedre, er at nå føler jeg meg tryggere med tanke på at hvis noe skulle skje med sykkelen min, kan politiet spore den via serienummeret mitt som allerede har blitt lagret i systemet hos BikeMember. Alt i alt hadde jeg en utmerket kundeopplevelse med BikeMember. Deres tjenester er effektive, brukervennlige og gir ekstra trygghet når det gjelder sikkerhet for min nye elsykkel!


Andre så også på