Youwish Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Youwish

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

S
Sporer
Jeg hadde en fantastisk opplevelse med YouWish. Jeg ville gi bort noe spesielt til min venn, som har alt. Så jeg bestemte meg for å kjøpe et gavekort på en opplevelse fra YouWish. Det var så mange ...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  YouWish - Gi bort unike opplevelser

  Jeg hadde en fantastisk opplevelse med YouWish. Jeg ville gi bort noe spesielt til min venn, som har alt. Så jeg bestemte meg for å kjøpe et gavekort på en opplevelse fra YouWish. Det var så mange alternativer tilgjengelig på deres nettside at det tok meg litt tid å finne den rette opplevelsen. Men da jeg endelig fant den, gikk resten av prosessen veldig glatt. Bestillingen ble gjort raskt og enkelt, og gavekortet kom i posten etter bare noen dager sammen med all nødvendig informasjon om hvordan man kan bruke det. Det beste av alt var reaksjonen fra mottakeren når han fikk gavekortet! Han kunne ikke tro hvor unik og fantastisk denne gaven er – så forskjellig fra alle andre vanlige presanger han får. Gaveprosessen hos YouWish var virkelig flott - du kan velge mellom hundrevis av alternativer som passer enhver smak og budsjett, pluss at selve kjøpet skjer trygt i nettbutikken deres. Hva mer kan man ønske seg?


Andre så også på