Youwish

Alle anmeldelser

Youwish

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Youwish

Sliter du med å finne en gave til noen som ikke ønsker seg noe spesielt? Eller som egentlig har alt de trenger? Nå finnes det nettbutikker som selger en rekke ulike aktiviteter og opplevelser, slik at du kan gi bort noe som er garantert å skape gode minner. Youwish er en av nettbutikkene innen dette segmentet, og her på denne siden kan du lese informasjon og anmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av Youwish for å finne ut om dette kan være et godt alternativ for deg. På denne måten finner du også enkelt ut om dette er en trygg og pålitelig forhandler før du velger om du ønsker å benytte deg av de!

Om Youwish
Youwish er et selskap som driver med detaljhandel av opplevelser og aktiviteter som har sitt hovedkontor i Oslo. Selskapet ble etablert i 2013 og er et privateid firma. I følge Youwish selv har de i dag Norges største utvalg av opplevelsesgaver og samarbeider med noen av landets beste arrangører. Selskapets visjon er å tilby gaver som er en berikelse. Noen som fører til gode minner og kan knytte sterke bånd mellom den som gir gaven og den som mottar den. De ønsker å tilby opplevelser av den aller beste kvalitet, og gjøre det enkelt for alle å gi bort minneverdige opplevelser ved å gjøre de tilgjengelig over nett.

Produkter og tjenester av Youwish
Youwish er en nettbutikk med fokus på salg av gavekort, opplevelser og aktiviteter. De tilbyr opplevelser innenfor en rekke ulike kategorier som Eventyr & Action, Mat & Drikke, Motorsport, Dyr & Natur mm. Du kan for eksempel kjøpe en alpakkavandring, Indoor skydive, Leirdueskyting, Elvepadling eller Poledance timer. For å utføre et kjøp hos denne nettbutikken velger du først opplevelsen du ønsker å gi bort, legg den i handlekurv og betal ordren, velg om du vil få tilsendt gavekortet på e-post eller i posten. I tillegg til de vanlige betalingsmetodene som VISA og Mastercard kan du også velge å betale ordren din med Klarna som også gir mulighet for fakturabetaling. Dersom du velger å få gavekortet tilsendt i posten vil det komme i en dekorert gaveeske klar til å gis bort. Leveringstiden til Youwish ligger normalt sett på mellom 2-4 virkedager. Youwish har over 500 ulike opplevelser du kan velge mellom, og alle opplevelsene kommer med 365 dagersbytterett, noe som vil si at du i en periode på et år står fritt til å bytte aktiviteten eller opplevelsen i noe annet så lenge du ikke allerede har booket opplevelsen med arrangøren. Da gjør du enkelt om ditt spesifikke gavekort til et generelt gavekort slik at du kan bruke det til hvilken som helst opplevelse. 

Komplimenter, klager og tips om Youwish
Har du noen erfaring med Youwish? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse om din opplevelse. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg og alle våre lesere til å finne frem til de absolutt beste alternativene på nett!