Novakid Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Novakid

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

R
Rippin
Som en bekymret mor som ønsker å gi barnet mitt de beste mulighetene i livet, var jeg på utkikk etter et selskap som kunne hjelpe meg med å forbedre engelskkunnskapene hans fra tidlig alder. Jeg fa...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Engage your young learners with online English classes at Novakid!

  Som en bekymret mor som ønsker å gi barnet mitt de beste mulighetene i livet, var jeg på utkikk etter et selskap som kunne hjelpe meg med å forbedre engelskkunnskapene hans fra tidlig alder. Jeg fant Novakid og bestemte meg for å gi det en prøveperiode. Jeg må si at jeg er helt imponert over resultatene! Lærerne deres er så dyktige og tålmodige når de jobber med ungene mine. De kan få ham til å føle seg velkommen og trygg mens han lærer noe nytt hver dag, alt hjemme fra sin egen stue! Han har allerede lært så mye takket være Novakids nyskapende tilnærming og kreative undervisningsmetoder. Det mest fantastiske aspektet ved Novakid er fleksibiliteten de gir oss foreldre. Ikke bare kan vi planlegge øktene rundt vår hektiske timeplan, men også la sønnen min gjøre dem komfortabelt hjemmefra. Denne bekvemmeligheten har virkelig vært en game-changer! Jeg vil absolutt anbefale alle foreldre der ute med barn som trenger litt ekstra veiledning på engelsk (eller hvilket språk!) gå innom Novakid's nettside i dag!


Andre så også på