Lets Deal

Alle anmeldelser

Lets Deal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeopplevelser Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

Andre så også på

Lets Deal

Ser du etter en markedsplass på nett der du finner en rekke ulike produkter innenfor ulike kategorier? I dag finnes det flere nettbutikker som fører varer fra ulike selgere og leverandører som fører til et bredt og variert utvalg. Lets Deal er en nettbutikk innenfor dette området, men når du handler på nett er det svært viktig å sørge for at netthandelen du velger er trygg og pålitelig. Her på denne siden hjelper vi deg med å velge de beste butikkene på nett, her kan du lese om andres erfaringer og deres anmeldelser av Lets Deal for å finne ut om dette er en forhandler som kan passe for deg!

Om Lets Deal
Lets Deal er et selskap som opprinnelig ble opprettet i Sverige i 2010 av svenskene Alexander Hars og Lars Karlsson. Den norske nettbutikken og aksjeselskapet ble registrert i 2011 og eies av Schibsted. Schibsted er et mediekonsern i norden som har sitt hovedkontor i Oslo og ble grunnlagt av Christian Schibsted i 1983. Lets Deal er en markedsplass der du finner varer fra ulike leverandører og selgere. Deres visjon er å legge til rette for at kundene deres skal kunne kjøpe sterkt rabatterte varer fra ulike leverandører der Lets Deal allerede har forhandlet frem priser med. 

Produkter og tjenester av Lets Deal
Lets Deal fører en rekke ulike produkter innen ulike kategorier som mote, elektronikk, hjemmet, skjønnet, helse mm. Du kan forvente å finne produkter som klesartikler, møbler, belysning, treningsutstyr, hundeseng, belysning og telt. På nettsiden kan du også finne en rabattkode for flere ulike produkter i tillegg til andre tilbud og kampanjer. Når du handler fra Lets Deal har du automatisk 14 dagers angrerett på kjøpet ditt som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. Du må være fylt 18 år for å benytte deg av dette nettstedet og ha myndighet til å inngå skriftlige juridiske avtaler. I tillegg til vanlige betalingsalternativer tilbyr Lets Deal også betaling fra Klarna som vil si at du har mulighet til å velge å utsette betalingen din, betale via faktura eller delbetaling. Leveringstiden varierer etter hvilket produkt du kjøper og hvilken selger/leverandør som står for handelen, selskapet understreker at varer kun sendes til fastlands Norge. Da Lets Deal kun fungerer som en annonseplattform vil eventuelle reklamasjoner gå direkte til leverandøren for varen og ikke til Lets Deal. 

Komplimenter, klager og tips om Lets Deal
Har du handlet varer fra denne annonseplattformen? Eller har du andre erfaringer med dette selskapet? Vi vil gjerne høre om din opplevelse og setter stor pris på om du legger igjen en anmeldelse! Si gjerne litt om Produktet - mottok du riktig vare (størrelse, farge, modell), Leveringstiden - kom varene til forespeilet tid? Kvaliteten - stod produktet til forventingene? Bestillingsprosessen, brukervennligheten, servicen og annen informasjon du tenker kan være relevant. Her på denne siden ønsker vi å gjøre det enklest mulig for deg og andre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene!