Lets Deal Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Lets Deal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

T
Trinity
Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Lets Deal. De tilbyr et bredt spekter av lokale tilbud i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Drammen på alt fra skjønnhet og opplevelser t...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Flott utvalg av lokal-deals!

  Jeg har nylig hatt en flott opplevelse med Lets Deal. De tilbyr et bredt spekter av lokale tilbud i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Drammen på alt fra skjønnhet og opplevelser til helse, restauranter, mote, elektronikk og fritid. Jeg ble imponert over det store utvalget de hadde å tilby. Det var mye å velge mellom innen forskjellige kategorier som passet mine behov og ønsker. Jeg likte spesielt godt den oversiktlige nettsiden deres hvor jeg kunne enkelt søke etter alle dealsene. Jeg fant flere fantastiske tilbud innen min interessekategori som jeg ikke kunne motstå å kjøpe. Alle dealene jeg valgte ga meg god verdi for pengene mine og var enkle å bruke ved innskrevne kuponger eller bruk med appen deres. Til slutt vil jeg også nevne at kundeservice hos "Lets deal" alltid er hjelpsomme når det skulle være noe problem eller spørsmål knyttet til min bestilling. Totalt sett hadde jeg en god opplevelse med Lets Deal!


Andre så også på