Scandic Del anmeldelsen din og les erfaringer

Alle anmeldelser

Scandic

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser og erfaringer fra bedrifter i Norge Skriv en anmeldelse

Les anmeldelser, meninger, erfaringer og klager. Legg igjen din egen anmeldelse og vurder selskapet du handlet fra eller leide inn!

Spotlight: Hva sier kundene våre?

B
Bergnaum
Jeg har nylig hatt gleden av å bo på Scandic-hotell under min reise, og jeg må si at opplevelsen var fantastisk fra start til slutt! Hotellet var plassert i en flott beliggenhet som ga meg lett til...Les om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Hvilke selskaper har du erfaring fra? Bidra til et transparent marked ved å sende inn en anmeldelse samtidig som du hjelper bedrifter med å forbedre påliteligheten.

 • Bestilling

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Generelt

  Fantastiske Oppholdsopplevelser på SCANDIC Hotels

  Jeg har nylig hatt gleden av å bo på Scandic-hotell under min reise, og jeg må si at opplevelsen var fantastisk fra start til slutt! Hotellet var plassert i en flott beliggenhet som ga meg lett tilgang til nærliggende attraksjoner. Innsjekkingen gikk smidig, og personalet var utrolig vennlige og imøtekommende gjennom hele oppholdet mitt. Rommet mitt var romslig og rent med en koselig seng som ga meg god søvn etter lange dager med utforsking. En av de tingene jeg satte mest pris på ved Scandic-var et bredt spekter av frokostalternativer hver morgen- alt fra sunne valgmuligheter til litt mer fristende alternativer for dem som ønsket det. Det første hotellets svømmebasseng imponerte også meg-mykt vann med fin temperatur! Når jeg sjekket ut hadde jeg muligheten til å bruke deres gratis ombooking-alternativ, noe som gir ekstra fleksibilitet - noe særlig viktig for alle planlegger sin neste reise. Alt i alt vil jeg absolutt anbefale Scandic-hoteller for alle som ønsker et behagelig hotellopphold slik at man kan få glede seg over ferien eller arbeidsreisen uten stress rundt innkvartering. Teamet deres har skapt en unik atmosfære preget av kvalitetsservice og komfortable fasiliteter!


Andre så også på